Események betöltése

« Összes Események

A benned élő vállalkozó szárnyalása. A tudatos vállalkozásteremtés alapjai online workshop – 4. rész: Tudatos tervezés és választás est

március 3 @ 7:00 du. - 8:30 du.

12,500Ft - 60,000Ft

Ennek az 5 alkalomból álló online workshopnak a célja, hogy felébressze és szárnyalásra invitálja a benned élő vállalkozót, eszközöket adjon számodra a tudatos vállalkozás teremtéséhez: akkor is, ha most indulnál, és akkor is, ha már egy ideje vállakozol.

A 2022-es év erőteljesen teremtő év, így ebben az évben meg tudod teremteni azokat az ötleteidet, céljaidat, amiről eddig lehet, hogy csak álmodoztál, vagy amit már lehet, hogy elindítottál, csak még nem aktualizálódott.

A workshop elméleti összefüggésekre világít rá, energiákat mutat meg és tudatosít, gyakorlati feladatokat, eszközöket ad ahhoz, hogy felébreszd a benned élő vállalkozót és szárnyalhass! Éberséget kaphatsz az esetleges benned lévő blokkokról, segít meghaladni Önmagad, aminek köszönhetően képessé válsz megmutatni a tehetségedet, és élni azt, amire képes vagy, ami lehetséges számodra.

Ez a workshop a tudatosság felől közelíti meg a vállalkozás teremtését, egy új szemléletet ad a vezetésben, irányításban, teremtésben, hozzásegít az éberség, tudás és választás alapú vállalkozás teremtéséhez.

Időpont: 2022. február 10. – március 10. Csütörtökönként 19 órától, kb. 90-120 perc.

Témák:

február 10. TISZTÍTÓ EST: A vállalkozásról, pénzről, nagyságról, teremtésről alkotott nézőpontok tudatosítása és tisztítása
február 17. ÖNBIZALOM ÉS ÖRÖMTELI ÖNMAGAD EST: Az életed és az üzleted vezetőjévé válni: A benned élő vállalkozó és vezető ébredése, tudatosítása, az egyediséged és a képességeid felismerése, vállalása
február 24. BŐSÉGTEREMTŐ EST: Új pénzügyi alapok az életedben és az üzletedben: A szív- és bőségtudatosság az üzletedben
március 3. TUDATOS TERVEZÉS ÉS VÁLASZTÁS EST: Munka helyett hivatás, válság helyett választás: Az éberség, tudás és választás alapú teremtés az üzletedben
március 10. MARKETING ÉS KOMMUNIKÁCIÓS EST: Marketing és kommunikáció: Önmagad, a terméked, szolgáltatásod megmutatása. Az örömteremtésben való kiteljesedés.

A március 3. TUDATOS TERVEZÉS ÉS VÁLASZTÁS EST témái:

Munka helyett hivatás, válság helyett választás: Az éberség, tudás és választás alapú teremtés az üzletedben

  • A halogatás abbahagyása, csak kezdd el: az éberség és tudás alapú tervezés, mire van szükséged az induláshoz, fennmaradáshoz?
  • Ne egyedül akard: a megfelelő szakemberek, munkatársak kiválasztása, motiválása, megtartása
  • Határok a határtalanságban: Hol vannak a határaid, mi az, amit jobb, ha delegálsz másoknak?
  • A célod és a hozzá vezető útvonalak: Tervezz, de ne túltervezz, megengedés megnyitása a hogyan megmutatkozására
  • A kétségek nélküli, megköveteléssel való választások szerepe a gyakorlatban
  • A célok elérése, a sikeres, eredményes vállalkozás megteremtése

Ár: 60.000 Ft, a teljes workshop. Ha egy-egy előadáshoz csatlakoznál, annak ára: 12.500 Ft/előadás. A teljes workshopot választóknak lehetősége van kéthavi részletfizetésre: február 10. és március 10 határidőkkel. A teljes workshopra jelentkezés, még részletfizetést választva is, a teljes díj megfizetésére kötelez.

Az előadás tartalmaz elméleti összefüggéseket + transzformációs gyakorlatokat + otthon végezhető feladatokat, kérdéseket, tisztításokat, amivel saját magad tudsz dolgozni egy adott témán, területen.

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az estek anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a program végéig lehetséges.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!
dr.Hörömpő Andrea

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
A benned élő vállalkozó szárnyalása online workshop - 4.rész
12,500 Ft
Korlátlanul
A benned élő vállalkozó szárnyalása - online workshop - Teljes workshop
60,000 Ft
Korlátlanul
A benned élő vállalkozó szárnyalása - online workshop – Részletfizetés
30,000 Ft
Korlátlanul

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu

Helyszín

Online
Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.