Események betöltése

« Összes Események

A benned élő NŐ felszabadítása – Online workshop

április 22 @ 7:00 du. - május 6 @ 7:00 du.

Ft33000

Hogyan élj Nőként úgy, hogy a női energiáidból működsz, teremtesz és kapcsolódsz másokhoz? Hogyan legyél egyszerre “erős”, és éld meg a női lágyságot, kedvességet, finomságot, passzívabb befogadó minőséget?

Egy Nő életében megvan annak az ideje, amikor az aktívabb, férfias energiák dominálnak benne, amikor megéli és felfedezi az aktívabb teremtő erejét és azt, hogy mit képes teremteni akár egyedül is. És megvan annak is az ideje, amikor ezt már ismeri és szívesen lépne ezen túl, hogy megismerje egy másik oldalát. Nőként az Önmagunkként létezés egy kihívásokkal teli, izgalmas felfedezése mindez: Hogy megengedjük-e magunknak ezeknek a női energiáknak a választását, megélését?

Nőként ezer arcunk van, és több minőségben vagyunk képesek jelen lenni. Ennek a felfedezése mindenki számára egy izgalmas és teljesen egyéni út, amiben ha kéred és választod, az Élet megmutatja, hol vannak képességeid, lehetőségeid és tudásod.

Minden Nő Varázslónő, aki képes a legnagyszerűbb teremtésekre, és arra, hogy az eszköztárából pont azt a varázspálcát húzza elő, ami egy helyzet megoldásához szükséges. A női erő  nem ismer lehetetlent, és ez a varázslás a teremtés lehetőségeinek nagyszerűségeit rejti magában.

Minden Nő Látó, aki képes érzékelni a láthatatlant és annak csatornája lenni. A női éberség megnyitása a láthatatlan felé utat nyit ahhoz, hogy a világot Nőként a maga teljességében éljük meg. A női éberség tudatosítása és használata olyan plusz eszköztárat nyújt számodra, amivel megnyitod magad a végtelen felé.

Minden Nő Gyógyító, aki képes arra, hogy a múlt sebeit és fájdalmait gyógyítsa. És ha megengedi magának, akkor Szexuális gyógyító is lehet, aki a szexuális energia tiszta működtetésével óriási transzformációra képes. A női szív óriási transzformációra képes, ha hagyjuk, ha megengedjük, ha merjük felfedezni.

A Nő képes arra, hogy összekösse az Éget a Földdel, ennek köszönhetően a teremtés csodájának egy nélkülözhetetlen mozaik darabkája.

Önmagunk kiteljesedésének egyik lépése, hogy elismerjük és megengedésbe kerüljünk ezen női, lágyabb, befogadóbb minőségeinkkel, és megtanuljuk tudatosan működtetni a bennünk élő
ERŐT, KÉPESSÉGET ÉS TUDÁST.

A nőiségünkkel kapcsolatos sérüléseink gyógyításával, önbizalmunk helyreállításával és önszeretetünk fokozásával megtapasztalhatóvá válik, hogy milyen lehetőségeink vannak Nőként, és hogyan élhetjük meg Önmagunk teljességét. Akár egyedül, akár egy Férfi oldalán.

A szívünk, a teremtő- és varázserőnk és az éberségünk tudatosításával és ítéletmentes használatával aktiválhatjuk a női energiáinkban rejlő lehetőségeket, hogy elkezdjük élni azt a NŐT, akik valójában vagyunk.

Ezen a workshopon nem szerepekre és feladatkörökre nézünk rá, hanem erre a három minőségre, hogy ne kelljen rejtőzködnünk vagy szégyenkeznünk többé, hanem a blokkokat és ítéleteket feloldva, a megengedés és elismerés terébe érkezve örömmel élvezhessük azt, hogy NŐK vagyunk.

Ki az a benned élő (Isten)Nő, aki felszabadulni vágyik, hogy Önmaga teljességében ragyogjon?

Időpont: 2021. Április 22., 29. és Május 6. 19-21 óra

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Ár: 33.000 Ft. Jelentkezés ezen az oldalon a Jegyvásárlásra kattintva. Részletfizetésre van mód, ezzel kapcsolatban írj a hello@horompoandrea.hu emailcímre.

Az estek anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a program végéig lehetséges.

Kérdés esetén keress bizalommal.

Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
A benned élő NŐ felszabadítása – Online workshop
33,000 Ft
Korlátlanul

Részletek

Kezdés:
április 22 @ 7:00 du.
Vége:
május 6 @ 7:00 du.
Összeg:
Ft33000
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/a-benned-elo-no-felszabaditasa-online-workshop/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu

Helyszín

Online
Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.