Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2019. szeptember 26. Az apai mintákon és a férfi sztereotípiákon túl online előadás

szeptember 26 @ 7:00 du. - 9:00 du.

15000Ft

A mintákon túl – Telecall sorozat

A mintáink meghatározzák az életünket. Legtöbbször vagy azonosulunk velük, vagy ellenállunk nekik. Ennek köszönhetően egy idő után korlátokká válnak, így a fejlődés útja a mintákon túlra vezet. A Mintákon túl Telecall sorozatban kinyitjuk a teret a mintákon túli világra. Hogy megengedésbe kerülj a mintáiddal, de képessé válj azt választani, ami számodra működik – még ha ez más is, mint amit megszoktál vagy amit várnak tőled. Ha szeretnéd megismerni, mi vár rád a mintákon túl, és hogyan válaszd azt könnyedén, tarts velem:

2019. szeptember 12. Az anyai mintákon és a női sztereotípiákon túl 
2019. szeptember 26. Az apai mintákon és a férfi sztereotípiákon túl
2019. október 17. A párkapcsolati mintákon és sztereotípiákon túl
2019. október 18. A pénzügyi mintákon és sztereotípiákon túl

Mennyire hatnak az apai minták és a férfiakkal kapcsolatos sztereotípiák a kapcsolataidra, a pénzügyeidre, a munkádra, a gyermekeddel való kapcsolatodra?

Az apukád volt az első Férfi az életedben. A kapcsolatod vele egy egész életre meghatározhatja a kapcsolatodat Nőként a Férfiakkal, Férfiként pedig Önmagaddal.

Mennyi ellenállásod és azonosulásod van azzal a Férfi mintával, amit tapasztaltál az életedben? Milyen életed, milyen kapcsolatod, milyen munkád lenne, ha ezek nem számítanának?

Nőként a Férfi mintáink alapján választunk magunknak párt. Van, aki annyira azonosul az apai mintákkal, hogy az első Férfi az életében az apukája, még azután is, amikor férjhez megy. Másnak ellenállása van az apai mintákkal és az a nézőpontja, hogy csak olyan társat nem szeretne, mint az apja volt.

Fel mered-e fedezni, mi működik számodra az apai mintákon és a férfiakkal kapcsolatos sztereotípiákon túl?

Nőként hogyan segítsd a Férfit, aki a Társad, hogy Önmaga legyen, hogyan invitálhatod arra, hogy könnyedén mutassa meg magát és ne féljen belépni az Erejébe? Hogyan lehetsz hozzájárulás számára, hogy Önmaga legyen és azt válassza, ami számára működik, anélkül, hogy elvárásod, feltételed és ítéleted lenne róla?

Férfiként hogyan nyílj meg Önmagad és a Nő előtt? Hogyan vállald a sebezhetőségedet, de egyben az Erődet? Hogyan legyél Önmagad anélkül, hogy feladnád magad, anélkül, hogy félelmeid lennének, hogy ártasz vele másoknak, anélkül, hogy kevesebbnek érezd magad a Társadnál?

Ebben az előadásban ránézünk arra, hogy milyen élet vár rád az apai mintákon és a férfi sztereotípiákon túl. Éberséget kaphatsz arra, hogy mi lehetséges számodra, ha kilépsz a „normálisnak” tartott, ám számodra nem biztos, hogy működő nézőpontokból.

Mi van a sérelmeken, a múlton, a megfelelésen, az ítéleteken, az általánosításokon, a sztereotípiákon túl?

Egyszerre tisztítjuk a családi és a kollektív férfi energiákat, hogy könnyedén élhesd meg akár Nőként akár Férfiként azt a női minőséget, ami benned rejlik.

Ha hív a lehetőség és szeretnél egy más minőségben újjászületni, szeretettel várlak!

Időpont: 2019. szeptember 26. 19.00-21.00 óra
Hozzájárulás: 15.000 Ft.
A teljes, 4 részes Telecall ára: 44.000 Ft. Részletfizetés 2 részletben lehetséges: 50% szeptember 26-ig, 50% október 17-ig, ezzel kapcsolatban írj a [email protected] címre.
Jelentkezéshez kattints ezen az oldalon a Jegyvásárlásra és akár már pár perc alatt fizethetsz bankkártyával is.

Az előadásban az Access Consciousness® eszközeit, kérdéseket, tisztításokat használunk. Az előadásnak feltétele nincs, bárki csatlakozhat.

Ha a megjelölt időpontban nem tudsz részt venni rajta, akkor felteheted előre a kérdésedet, amit megválaszolok az előadásban. Az előadás hanganyagát és az írásos tisztításokat utólag minden résztvevőnek elküldöm.

Kérdés esetén keress bizalommal.
Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea
Access Consciousness® Minősített Facilitátor
Right Voice For You Facilitátor
Talk To The Entities Facilitátor
Right Riches For You Facilitátor

Access Bars®- és Testfacilitátor, Facelift® Facilitátor
Access Bars®- és Testkezelő, Facelift® kezelő
SOP – Lehetőségek Szimfóniája kezelő
Bántalmazás oldása kezelő

Email: [email protected]
Web: www.horompoandrea.hu

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.

Részletek

Dátum:
szeptember 26
Időpont:
7:00 du. - 9:00 du.
Összeg:
15000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/2019-szeptember-26-az-apai-mintakon-es-a-ferfi-sztereotipiakon-tul-online-eloadas/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu
Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.