Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2019. október 28. Selling Like Crazy – Tabuk nélkül az eladásról Ajándék előadás

október 28 @ 9:30 du. - 10:00 du.

Mennyire könnyű számodra eladni magadat, a termékeidet, a szolgáltatásaidat? Hány hazugságot tettél igazzá az eladással kapcsolatban?
Kinek a valóságát éled, amikor azt gondolod, hogy nehéz számodra az eladás? Mit tettél jelentőségtelivé Önmagad eladásában, mennyi ellenállásod van ezzel kapcsolatban? Most van itt az idő kirobbanni a rejtőzködésből és vállalni a hangodat, beleállni Önmagadba és az eladásba?

A Selling Like Crazy a Right Voice For You egyik speciális kurzusa, amiben ránézünk az eladással kapcsolatos nézőpontjainkra, hogy megváltoztassuk azokat, aminek köszönhetően a jövőben már könnyedséget tudunk megélni vele. Ezen az estén ízelítőt kaphatsz ennek az eszköztárából és energiájából.

Miben változtathatja meg az életed, a pénzügyi valóságodat és az üzleted?

Szeretettel várunk erre az esti beszélgetésre Tabuk nélkül az eladásról! Mit tudsz elindítani az életedben, ha választod?

Időpont: 2019. október 28. 21.30
Csatlakozás: https://zoom.us/j/525422675

Selling Like Crazy tanfolyamok:
November 1. Győr
https://horompoandrea.hu/esemeny/2019-november-1-selling-like-crazy-orult-jo-eladas-specialis-right-voice-for-you-kurzus-gyor/

November 29. Pécs
https://horompoandrea.hu/esemeny/2019-november-29-selling-like-crazy-orult-jo-eladas-specialis-right-voice-for-you-kurzus-pecs/

Szeretettel várunk!
Dr. Hörömpő Andrea, Illek Andrea és Rudolph Judit

Részletek

Dátum:
október 28
Időpont:
9:30 du. - 10:00 du.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.