Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2019. Június 27. A bőség, aki valójában vagy – Online előadás, Hamburg

június 27 @ 7:00 du. - 9:00 du.

15000Ft

A Tudatosság Turné során a Világ különböző pontjairól jelentkezem különböző témákkal egy 2 órás előadásban. A második állomás Hamburg, a Lehetőségek szimfóniája tanfolyam, dr. Dain Heer-el, a témánk pedig:

A bőség, aki valójában vagy

Ebben az előadásban ránézünk arra, hogy hajlandó vagy-e a bőséget választani az életedben? Minden, ami nem vagy hajlandó lenni, azt nem tudod befogadni sem. Ha az a nézőpontod, hogy értéktelen vagy, hogy a pénzért keményen meg kell dolgozni, ha az neked nem jár, ha nem mered túlteremteni a környezetedet, nem fog tudni az a bőség sem megérkezni az életedbe, amelyre valójában vágysz, és amit képes vagy megteremteni. Az előadásban oldjuk azokat a blokkokat, amelyek a bőség befogadását megakadályozzák az életedben.

Hajlandó vagy-e elengedni a bőséggel kapcsolatos nézőpontjaidat? Mi kellene ahhoz, hogy a bőséget könnyedén beinvitáld az életedbe? Hajlandó vagy-e befogadni a bőséget, ha “túl könnyen” érkezik?

A bőség nem csak pénzt jelent: az élet örömeinek, ajándékainak, könnyedségének a bőségét. Amikor kérsz és megadatik, és nincs kétséged arról, hogy amit kérsz, megjelenik, megteremted. Mi van ha olyan könnyedén meg tudjuk teremteni a bőséget, hogy csak kigondoljuk és megjelenik számunkra?

Akkor tudod a bőséget befogadni, ha Te magad hajlandó vagy a bőség energiája lenni. 

Ebben az előadásban feloldjuk a szükségközpontú nézőpontjainkat, a ragaszkodásainkat a szegénységhez, az előző életes szegénységi fogadalmainkat, az önítéleteinket és kilépünk az önbüntető programokból, amelyek a sikertelenség és a beteljesületlenség ördögi körében tartanak és megnyitjuk a teret a lehetőségeknek, ahol a bőség természetes állapot..

Időpont: 2019. június 27. 19-21 óra
Hozzájárulás: 15.000 Ft.

Ha a A Varázsló, aki valójában vagy! – Access Andival VIP csoport tagja vagy, akkor az előadás számodra 10% kedvezménnyel, 13.500 Ft-ért vehető igénybe.

Ha a Tudatosság Turné mindhárom állomásán részt veszel, a 3 előadás ára 45.000 Ft helyett 33.000 Ft
Jelentkezéshez kattints ide: https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/

Az előadásban az Access Consciousness® eszközeit, kérdéseket, tisztításokat használunk. Az előadás online történik, nézheted otthonról a számítógépedről vagy telefonodról. A linket az előadás előtti napon küldöm meg.

Ha a megjelölt időpontban nem tudsz részt venni rajta, akkor felteheted előre a kérdésedet, amit megválaszolok az előadásban. Az előadás hanganyagát és az írásos tisztításokat utólag minden résztvevőnek elküldöm.

A Tudatosság Turné 3 állomásból áll: 

2019. Június 14. Stockholm: Az ajándék, aki valójában vagy
2019. Június 27. Hamburg: A bőség, aki valójában vagy
2019. Július 5. Párizs: A boszorkány, aki valójában vagy

Tarts velem a Világban és válaszd azt a teret, azokat az energiákat, amelyeket ezek a tanfolyamok számodra is nyitnak. A 3 előadás ára: 33.000 Ft, egy előadásé 15.000 Ft.

Jelentkezni az Access Andival oldalon a 2019. június 14 – július 5. Tudatosság Turné (3 online előadás) lehetőséget választva tudsz. A jelentkezés egész hónapban lehetséges, ha már az adott előadás időpontja eltelt, akkor az előadás felvételét és a hozzá kapcsolódó írott tisztítások anyagát utólag emailben megküldöm.​

Szeretettel várlak!

dr.Hörömpő Andrea
Access Consciousness® Minősített Facilitátor
Right Voice For You, Right Riches For You Facilitátor
Access Bars®- és Testfacilitátor, Facelift® Facilitátor
Access Bars®- és Testkezelő, Facelift® kezelő
SOP – Lehetőségek Szimfóniája kezelő
Bántalmazás oldása kezelő

Email: [email protected]
Web: www.horompoandrea.hu
Telefon: +36 20 249 5718

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.

Részletek

Dátum:
június 27
Időpont:
7:00 du. - 9:00 du.
Összeg:
15000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/2019-junius-27-a-boseg-aki-valojaban-vagy-online-eloadas-hamburg/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu
Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.