Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2019. Július 5. A boszorkány, aki valójában vagy – Online előadás, Párizs

július 5 @ 7:00 du. - 9:00 du.

15000Ft

A Tudatosság Turné során a Világ különböző pontjairól jelentkezem különböző témákkal egy 2 órás előadásban. A harmadik állomás Párizs, a Beszélgetés az entitásokkal Haladó tanfolyam és a Beszélgetés az entitásokkal facilitátorképző, Shannon O’Harával, a témánk pedig:

A boszorkány, aki valójában vagy

Ha felkaptad a fejed a címre, akkor szinte biztos, hogy boszorkány vagy. 😀 Ebben az előadásban megtisztítjuk a  nézőpontjainkat arról, hogy mit jelent “boszorkánynak lenni”. Feloldjuk az ítéleteket, emléklenyomatokat, amelyeket a testünkbe zártunk akkor, amikor boszorkányként megítéltek, megöltek, megcsonkítottak minket.

Mit is jelent valójában a boszorkány minőség? A boszorkány varázsló, aki tudásának és éberségének köszönhetően varázsol.

Mennyi és milyen képességedet zártad el, és fogadtad meg, hogy soha nem fogod használni, amikor boszorkányként üldöztek vagy máglyára vetettek?

Mennyire mondtál le a varázslóképességedről, amikor boszorkányként elítéltek? Mennyire fogod vissza a láthatatlan világokkal, entitásokkal való kommunikációdat, és ezáltal zárod ki a hozzájárulást, amivel az életedhez lehetnének? Milyen képességed van a démonokkal, hány démon őrzi a tudásod, képességeid kapuját, hogy börtönőrként meggátoljon abban, amikor belépnél az Erődbe?

Mennyire szabadulnál fel és nyitnád ki a saját börtönödet, állhatnál bele a VALÓDI ERŐDBE, ha hajlandó lennél az a boszorkány lenni, aki valójában vagy? 

Ebben az előadásban ránézünk Önmagunk legeldugottabb, legjobban megítélt, de talán a legnagyobb képességeket rejtő területeire. A varázslóképességünkre, az entitásokkal, démonokkal kapcsolatos képességünkre és a VALÓDI ERŐNK NAGYSÁGÁRA….

Mennyire próbálod magad erőtlennek tettetni azzal, hogy elutasítod magadban azt a boszorkányt, aki valójában vagy?

Időpont: 2019. július 5. 19-21 óra
Hozzájárulás: 15.000 Ft.

Ha a A Varázsló, aki valójában vagy! – Access Andival VIP csoport tagja vagy, akkor az előadás számodra 10% kedvezménnyel, 13.500 Ft-ért vehető igénybe.

Ha a Tudatosság Turné mindhárom állomásán részt veszel, a 3 előadás ára 45.000 Ft helyett 33.000 Ft
Jelentkezéshez kattints ide: https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/

Az előadásban az Access Consciousness® eszközeit, kérdéseket, tisztításokat használunk. Az előadás online történik, nézheted otthonról a számítógépedről vagy telefonodról. A linket az előadás előtti napon küldöm meg.

Ha a megjelölt időpontban nem tudsz részt venni rajta, akkor felteheted előre a kérdésedet, amit megválaszolok az előadásban. Az előadás hanganyagát és az írásos tisztításokat utólag minden résztvevőnek elküldöm.

A Tudatosság Turné 3 állomásból áll: 

2019. Június 14. Stockholm: Az ajándék, aki valójában vagy
2019. Június 27. Hamburg: A bőség, aki valójában vagy
2019. Július 5. Párizs: A boszorkány, aki valójában vagy

Tarts velem a Világban és válaszd azt a teret, azokat az energiákat, amelyeket ezek a tanfolyamok számodra is nyitnak. A 3 előadás ára: 33.000 Ft, egy előadásé 15.000 Ft.

Jelentkezni az Access Andival oldalon a 2019. június 14 – július 5. Tudatosság Turné (3 online előadás) lehetőséget választva tudsz. A jelentkezés egész hónapban lehetséges, ha már az adott előadás időpontja eltelt, akkor az előadás felvételét és a hozzá kapcsolódó írott tisztítások anyagát utólag emailben megküldöm.​

Szeretettel várlak!

dr.Hörömpő Andrea
Access Consciousness® Minősített Facilitátor
Right Voice For You, Right Riches For You Facilitátor
Access Bars®- és Testfacilitátor, Facelift® Facilitátor
Access Bars®- és Testkezelő, Facelift® kezelő
SOP – Lehetőségek Szimfóniája kezelő
Bántalmazás oldása kezelő

Email: [email protected]
Web: www.horompoandrea.hu
Telefon: +36 20 249 5718

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.

Részletek

Dátum:
július 5
Időpont:
7:00 du. - 9:00 du.
Összeg:
15000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu
Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.