Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2019. július 31. Az intimitás 5 eleme online Telecall sorozat – 3. Sebezhetőség

július 31 @ 7:00 du. - 9:00 du.

13000Ft

Az Intimitás 5 eleme Telecall sorozatban ránézünk azokra az összetevőkre, amelyek a valódi intimitást teremtik a kapcsolatainkban: Tisztelet, Bizalom, Sebezhetőség, Megengedés, Hála. Kitisztítjuk a nézőpontjainkat, hogy új alapokra helyezzük a kapcsolódást Önmagunkkal és másokkal is.

Az intimitás 5 eleme Telecall 5 előadásból áll: 

2019. Július 17. 19-21 óra Tisztelet 
2019. Július 24. 19-21 óra Bizalom
2019. Július 31. 19-21 óra Sebezhetőség
2019. Augusztus 14.  19-21 óra Megengedés
2019. Augusztus 21. 19-21 óra Hála

A harmadik előadás témája a Sebezhetőség.

„A sebezhetőség az, hogy hajlandó vagy mindent befogadni, még azt is, ha a másik egy seggfej, és azt is, hogy te is seggfej vagy olykor. Ha sebezhető vagy, akkor hajlandó vagy a hibáiddal együtt megmutatkozni, és nem próbálod bizonygatni a tökéletességedet, nem próbálod bizonygatni, hogy minden a te érdemed, hanem ott vagy falak és korlátok nélkül, ahol nincs helyes és nincs helytelen. A sebezhetőség nem arról szól, hogy lábtörlő vagy. Mondhatod azt: „Bocsánat, de ez nekem nem működik. Ez elfogadhatatlan.” Gary Douglas

Azt hisszük, ha vállaljuk a sebezhetőségünket, akkor kiszolgáltatottá válunk és meg fognak sebezni minket. Tehát valójában a múltbeli történések alapján felállított nézőpontjaink, kikövetkeztetéseink és félelmeink tartanak vissza attól, hogy falak nélkül és totális sebezhetőséggel megmutassuk magunkat.

Mennyire bujkálsz és akarsz láthatatlan maradni, csak azért, hogy ne bántsanak? Mennyire állítod meg az életedet, a teremtéseidet, a kapcsolataidat azzal, hogy láthatatlan vagy a falaid mögött?

Ebben az előadásban ránézünk azokra a múltbeli eseményekre, amikor sebezhetőek voltunk és ezzel visszaéltek, ezt kihasználták. Amikor megbántuk, hogy sebezhetőek vagyunk, így megfogadtuk, hogy soha többé nem leszünk azok. Amikor az első téglát leraktunk a saját védelmi rendszerünk, a falaink építése közben. A bántalmazás, bűntudat, a megbánás, az önítéletek feloldása után pedig teret nyitunk a sebezhetőségben rejlő valódi Erőre és lehetőségekre.

Mi van akkor, ha azzal, hogy vállalod a sebezhetőségedet, valójában sebezhetetlenné válsz?

Szeretettel ajánlom ezt az online Telecall sorozatot, ha:

– Szeretnél a felszínen túl látva mélyebbre menni, ha szeretnél nagyobb önbizalmat, könnyedebb sebezhetőséget, újra bízni másokban, kilépni az elvárások, a megfelelés, az ítéletek, önítéletek, a bűntudat, félelem, szégyen fogságából
– Szeretnél leszámolni az eddigi félelmeiddel, a nézőpontjaiddal, a kikövetkeztetéseiddel a kapcsolataid vonatkozásában
– Nem szeretnéd, hogy a múltad irányítson, hogy visszatartson mindaz, ami a múltban történt veled
– Szeretnél leszámolni az eddigi kapcsolati mintáiddal
– Azt tudod, hogy mit nem akarsz, de azt még nem tudod, hogy hogyan kellene más, újfajta kapcsolódást teremteni
– Szeretnéd felfedezni, mi is működik neked valójában a párkapcsolatodban, a szüleiddel, gyermekeiddel, barátaiddal, munkatársaiddal való kapcsolódásban
– Elég bátor vagy ahhoz, hogy merd másképp csinálni 🙂

Időpont: 2019. július 31. 19-21 óra
Hozzájárulás: 13.000 Ft. 
Ha A Varázsló, aki valójában vagy! – Access Andival VIP csoport tagja vagy, akkor az előadás számodra 10% kedvezménnyel, 11.700 Ft-ért vehető igénybe.
Ha az Intimitás 5 eleme Telecall mindegyik állomásán részt veszel, az 5 előadás ára 65.000 Ft helyett 52.000 Ft, egy előadás számodra ajándék. Részletfizetésre van lehetőség 2 részletben: július 17-ig 26.000 Ft, augusztus 14-ig 26.000 Ft.

Jelentkezéshez kattints ide: https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/
A teljes sorozatra a 2019. Július 17 – Augusztus 21. Az intimitás 5 eleme – online Telecall sorozatra kattintva tudsz jelentkezni. Vagy ezen az oldalon kattints a Jegyvásárlásra és a jelentkezésedet már bankkártyával néhány másodperc alatt is kifizetheted.

Az előadásban az Access Consciousness® eszközeit, kérdéseket, tisztításokat használunk. Az előadás online történik, nézheted otthonról a számítógépedről vagy telefonodról. A linket az előadás előtti napon küldöm meg. Ha a megjelölt időpontban nem tudsz részt venni rajta, akkor felteheted előre a kérdésedet, amit megválaszolok az előadásban. Az előadás hanganyagát videó és mp3 formában, valamint az írásos tisztításokat pdf-ben utólag minden résztvevőnek elküldöm.

A jelentkezés a Telecall sorozat végéig lehetséges, ha már az adott előadás időpontja eltelt, akkor a korábbi előadás felvételét és a hozzá kapcsolódó írott tisztítások anyagát utólag emailben megküldöm.​

Tarts velem és formáld át a valóságodat és a kapcsolataidat az Intimitás 5 eleme segítségével!

Szeretettel várlak!

dr.Hörömpő Andrea
Access Consciousness® Minősített Facilitátor
Right Voice For You Facilitátor
Talk To The Entities Facilitátor
Right Riches For You Facilitátor

Access Bars®- és Testfacilitátor, Facelift® Facilitátor
Access Bars®- és Testkezelő, Facelift® kezelő
SOP – Lehetőségek Szimfóniája kezelő
Bántalmazás oldása kezelő

Email: [email protected]
Web: www.horompoandrea.hu
Telefon: +36 20 249 5718

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.

Részletek

Dátum:
július 31
Időpont:
7:00 du. - 9:00 du.
Összeg:
13000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/2019-julius-31-az-intimitas-5-eleme-online-telecall-sorozat-3-sebezhetoseg/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu
Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.