Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2019. július 24. Az intimitás 5 eleme online Telecall sorozat – 2. Bizalom

július 24 @ 7:00 du. - 9:00 du.

13000Ft

Az Intimitás 5 eleme Telecall sorozatban ránézünk azokra az összetevőkre, amelyek a valódi intimitást teremtik a kapcsolatainkban: Tisztelet, Bizalom, Sebezhetőség, Megengedés, Hála. Kitisztítjuk a nézőpontjainkat, hogy új alapokra helyezzük a kapcsolódást Önmagunkkal és másokkal is.

Az intimitás 5 eleme Telecall 5 előadásból áll: 

2019. Július 17. 19-21 óra Tisztelet 
2019. Július 24. 19-21 óra Bizalom
2019. Július 31. 19-21 óra Sebezhetőség
2019. Augusztus 14.  19-21 óra Megengedés
2019. Augusztus 21. 19-21 óra Hála

A második előadás témája a Bizalom.

A bizalom az, hogy tudod, hogy mit fog tenni a másik személy, és nem döntöd el, hogy te mit akarsz, hogy mit tegyen. A bizalom nem vak hit. Az, hogy tudod, hogy ugyanaz a személy lesz ma, aki tegnap volt, és nem gondolod, hogy majd azért megváltozik, mert te annyira szereted.” Gary Douglas

A bizalomsérüléseinknek köszönhetően állítjuk meg magunkat és zárunk ki lehetőségeket az életünkből leginkább. Tudsz-e bízni Önmagadban, tudsz-e bízni másokban? Újra. Annak ellenére, ami a múltadban történt? Túl tudsz-e látni a félelmeiden, a kikövetkeztetéseiden, meg tudod-e törni az esküidet, fogadalmaidat? Mennyire mondasz le az éberségedről a bizalom, netán a hit nevében? Ugyanakkor mennyire emelsz falakat a bizalmatlanságod miatt?

A bizalom nem remény és nem vakhit. Bízni magamban nem létezhet Önmagam elismerése és éberség nélkül. Bízni másokban nem létezhet mások elismerése és éberség nélkül.

Ebben az előadásban kitisztítjuk a bizalommal, az önbizalommal, a bizalmatlansággal és a kishitűséggel kapcsolatos nézőpontjainkat. Hozzáférünk ahhoz a térhez, amiben bízhatunk újra magunkban, elismerve a képességeinket, a nagyságunkat, az Erőnket, de a sebezhetőségünket is. Leszámolunk az árnyainkkal és a démonainkkal, hogy lehetőséget adjunk Önmagunknak és másoknak is egy olyan kapcsolódásra, ami lehet, hogy korábban nem létezett számunkra.

Hányszor fogadtad meg, hogy: „így soha többé nem csinálom, én ilyet soha többé nem választok?” Most van-e itt az idő leszámolni a múltbeli eskükkel és megtanulni újra bízni – Önmagadban és másokban?

Szeretettel ajánlom ezt az online Telecall sorozatot, ha:

– Szeretnél a felszínen túl látva mélyebbre menni, ha szeretnél nagyobb önbizalmat, könnyedebb sebezhetőséget, újra bízni másokban, kilépni az elvárások, a megfelelés, az ítéletek, önítéletek, a bűntudat, félelem, szégyen fogságából
– Szeretnél leszámolni az eddigi félelmeiddel, a nézőpontjaiddal, a kikövetkeztetéseiddel a kapcsolataid vonatkozásában
– Nem szeretnéd, hogy a múltad irányítson, hogy visszatartson mindaz, ami a múltban történt veled
– Szeretnél leszámolni az eddigi kapcsolati mintáiddal
– Azt tudod, hogy mit nem akarsz, de azt még nem tudod, hogy hogyan kellene más, újfajta kapcsolódást teremteni
– Szeretnéd felfedezni, mi is működik neked valójában a párkapcsolatodban, a szüleiddel, gyermekeiddel, barátaiddal, munkatársaiddal való kapcsolódásban
– Elég bátor vagy ahhoz, hogy merd másképp csinálni 🙂

Időpont: 2019. július 24. 19-21 óra
Hozzájárulás: 13.000 Ft. 
Ha A Varázsló, aki valójában vagy! – Access Andival VIP csoport tagja vagy, akkor az előadás számodra 10% kedvezménnyel, 11.700 Ft-ért vehető igénybe.
Ha az Intimitás 5 eleme Telecall mindegyik állomásán részt veszel, az 5 előadás ára 65.000 Ft helyett 52.000 Ft, egy előadás számodra ajándék. Részletfizetésre van lehetőség 2 részletben: július 17-ig 26.000 Ft, augusztus 14-ig 26.000 Ft.

Jelentkezéshez kattints ide: https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/
A teljes sorozatra a 2019. Július 17 – Augusztus 21. Az intimitás 5 eleme – online Telecall sorozatra kattintva tudsz jelentkezni. Vagy ezen az oldalon kattints a Jegyvásárlásra és a jelentkezésedet már bankkártyával néhány másodperc alatt is kifizetheted.

Az előadásban az Access Consciousness® eszközeit, kérdéseket, tisztításokat használunk. Az előadás online történik, nézheted otthonról a számítógépedről vagy telefonodról. A linket az előadás előtti napon küldöm meg. Ha a megjelölt időpontban nem tudsz részt venni rajta, akkor felteheted előre a kérdésedet, amit megválaszolok az előadásban. Az előadás hanganyagát videó és mp3 formában, valamint az írásos tisztításokat pdf-ben utólag minden résztvevőnek elküldöm.

A jelentkezés a Telecall sorozat végéig lehetséges, ha már az adott előadás időpontja eltelt, akkor a korábbi előadás felvételét és a hozzá kapcsolódó írott tisztítások anyagát utólag emailben megküldöm.​

Tarts velem és formáld át a valóságodat és a kapcsolataidat az Intimitás 5 eleme segítségével!

Szeretettel várlak!

dr.Hörömpő Andrea
Access Consciousness® Minősített Facilitátor
Right Voice For You, Right Riches For You Facilitátor
Access Bars®- és Testfacilitátor, Facelift® Facilitátor
Access Bars®- és Testkezelő, Facelift® kezelő
SOP – Lehetőségek Szimfóniája kezelő
Bántalmazás oldása kezelő

Email: [email protected]
Web: www.horompoandrea.hu
Telefon: +36 20 249 5718

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.

Részletek

Dátum:
július 24
Időpont:
7:00 du. - 9:00 du.
Összeg:
13000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/2019-julius-24-az-intimitas-5-eleme-online-telecall-sorozat-2-bizalom/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu
Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.