Események betöltése

« Összes Események

2019. július 11. A hangod a családban, a hangod a Világban – Right Voice For You előadás

július 11 @ 6:00 du. - 8:00 du.

15.000Ft

Mennyire könnyű számodra kiállni Önmagadért?Mennyire találod a hangodat a családodban, a kapcsolataidban, a munkahelyeden?
Mennyire találod a hangodat a Világban? 

Ki lennél a rád vetített nézőpontok, elvárások, ítéletek nélkül? Könnyen megtalálod a hangot a szüleiddel, a gyermekeddel, a pároddal? Ha nem akarnál senkinek megfelelni, ha senki nézőpontja nem számítana miben változna az életed? Mennyire éled az életed mások hatása alatt? Mennyire könnyű számodra hangot adni annak, mi működik neked, hogy ki vagy Te valójában?

A Right Voice For You® – Neked Megfelelő Hang®  egy sokrétű és különleges kurzus, ami hozzásegít ahhoz, hogy könnyedséget kapj a szóbeli beszédben, történjen az akár egyéni beszélgetések során, vagy akár több száz ember előtt.

A múltbeli működéseket letéve, a korlátozó nézőpontokból és a másoknak való megfelelésből kilépve olyan eszközöket ismerhetsz meg, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy JELEN ÉS MEGENGEDÉSBEN LEGYÉL – Önmagaddal, másokkal és akár nagyobb létszám előtt is.

Az ítélet mentes térben feloldódnak a gátlások, és könnyedebbé válik Önmagad vállalása, kiállni Önmagadért – mutatkozzon ez meg bárhogyan számodra. 

Hol, mikor, kinek a kedvéért mondtál le a hangodról? Mikor adtad fel Önmagad és mi kellene ahhoz, hogy visszavedd, érvényesítsd, használd a hangodat könnyedén, örömmel és ragyogva?

Ebben a bevezető előadásban ízelítőt kapsz a Right Voice For You® – Neked Megfelelő Hang®  eszköztárából, hogy megváltoztasd a nézőpontjaidat a hangodról, Önmagadról, aminek köszönhetően ki tudja, nem csak a hangod, de az egész életed is megváltozhat. Mi az a nagyszerű jövő, ami akkor vár Rád, ha elkezded használni a hangodat? Mennyire változtatná meg a kapcsolataidat, a pénzügyeidet, a munkához való viszonyulásodat? Mi van, ha a sikered titka a hangodban rejtőzik?

Ha hív a téma, szeretettel várlak ebben a bevezető előadásban.

Időpont: 2019. július 11. 18.00-20.00 óra
Hozzájárulás: 15.000 Ft.
Jelentkezéshez kattints ide: https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/

Az előadásban az Access Consciousness® eszközeit, kérdéseket, tisztításokat használunk. Az előadásnak feltétele nincs, bárki csatlakozhat.

Ha a megjelölt időpontban nem tudsz részt venni rajta, akkor felteheted előre a kérdésedet, amit megválaszolok az előadásban. Az előadás hanganyagát és az írásos tisztításokat utólag minden résztvevőnek elküldöm.

Kérdés esetén keress bizalommal.
Szeretettel látunk!

dr.Hörömpő Andrea
Access Consciousness® Minősített Facilitátor
Right Voice For You – Neked Megfelelő Hang Facilitátor
Access Bars®- és Testfacilitátor, Facelift® Facilitátor
Access Bars®- és Testkezelő, Facelift® kezelő
SOP – Lehetőségek Szimfóniája kezelő
Bántalmazás oldása kezelő

Email: [email protected]
Web: www.horompoandrea.hu
Telefon: +36 20 249 5718

Részletek

Dátum:
július 11
Időpont:
6:00 du. - 8:00 du.
Összeg:
15.000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.