Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2019. Január 29. Pénzvarázsló vagy! – Rejtett képességeid felébresztése a pénzteremtésben online előadás

január 29 @ 6:00 du. - 8:00 du.

10.000Ft

Pénzteremtés – mi jut róla eszedbe? Mennyire könnyű és örömteli számodra? Vagy talán még a “kell”, a “muszáj” energiájából teszed mindezt?

Mi van, ha a pénzvarázslás nem egy titkos, rejtett tudomány, ami csak a kiváltságosoké, hanem számodra is elérhető?

Milyen rejtett képességeid vannak a pénzteremtésben, amit nem ismertél el, amit nem használsz, ami épp megmutatkozni vágyik? 

Mi van, ha az elegancia, a könnyed teremtés tere az, ami számodra működik? Elismernéd? Választanád? Mi van, ha csak azért ragadtál bele a “nehéznek kell lennie” mintájába, mert csak az ismerős számodra, azt tanultad meg, azt vetted át a szüleidtől, a társadalomtól? Most van itt az idő felfedezni és választani, hogy mi működik valójában számodra?

Most van-e itt az idő minden olyan berögzült, de már téged nem szolgáló hitrendszert, gondolati sémát felülírni, ami meggátol abban, hogy az a könnyed pénzvarázsló legyél, aki valójában vagy?

Ami neked könnyű, az számodra igaz. Mennyire könnyű, tehát mennyire igaz számodra az, hogy valójában játszi könnyedséggel tudsz pénzt teremteni?

És mi az értéke számodra annak, hogy ragaszkodsz ahhoz, hogy nehéznek kell lennie? Mit szeretnél bizonyítani, igazolni? Minek ellenállsz? Mivel azonosulsz? És mit tudnál teremteni, ha túllépnél a bizonyításon, az igazoláson és megengedésbe kerülnél a könnyű pénzteremtéssel?

Ebben az előadásban felülírjuk a pénzteremtéssel kapcsolatos mintáinkat, berögzültségeinket, amiket akár életek óta hordozunk magunkkal, amit átvettünk másoktól és a minket körbevevő mintákból, működésekből kihámozva magunkat aktiváljuk azt, ami valójában könnyű számunkra.

Ha nem tudsz részt venni személyesen a Pénzvarázsló vagy! tisztító esteken, de érdekel a téma, akkor különösen várlak Téged szeretettel ezen az online előadáson.

Időpont: 2019. január 29. 18-20 óra
Hozzájárulás: 10.000 Ft.
Jelentkezéshez kattints ide: https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/

Az előadásban az Access Consciousness® eszközeit, kérdéseket, tisztításokat használunk. Az előadás online történik, nézheted otthonról a számítógépedről vagy telefonodról. A linket az előadás előtti napon küldöm meg.

Ha a megjelölt időpontban nem tudsz részt venni rajta, akkor felteheted előre a kérdésedet, amit megválaszolok az előadásban. Az előadás hanganyagát és az írásos tisztításokat utólag minden résztvevőnek elküldöm.

Szeretettel várlak!
dr.Hörömpő Andrea
Access Bars® és Testfacilitátor, Facelift® Facilitátor
Email: [email protected]
Web: www.horompoandrea.hu
Telefon: +36 20 249 5718

Részletek

Dátum:
január 29
Időpont:
6:00 du. - 8:00 du.
Összeg:
10.000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/
Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.