Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2019. Augusztus 8. Hazugság, Kontroll, Manipuláció – Online tisztító est

augusztus 8 @ 7:00 du. - 9:00 du.

15000Ft

Mit jelent számodra a Hazugság? Mit jelent számodra az Igazság? Az igazság bajnokaként úgy érzed hogy mindig ki kell mondanod mindent, amire éber vagy? Működik ez neked?

Hogyan éled meg a Kontrollt? Mennyire küzdesz ellene? Mennyire akarod kezedben tartani a kontrollt? Mennyire ítéled meg a kontrollt jónak vagy rossznak? Mi változna, ha leraknád ezeket az ítéleteidet és hogyan tudod a kontrollt tudatosan használni arra, hogy többet teremts vele?

Mennyire vagy hajlandó Manipulálni, mikor döntötted el hogy a manipuláció rossz és mit tudsz Te a manipulációról, amit nem engedsz meg magadnak? Miben változna az életed, ha hajlandóvá válnál manipulálni? Manipulálni a nagyobb, a több, a jobb lehetőségekért

Mennyi ellenállásunk van, mennyi hazugságot vettünk be, mennyi eskünk, fogadalmunk van a hazugsággal, kontrollal és a manipulációval kapcsolatban?

Ebben az előadásban ma kitisztítjuk ezeket a nézőpontjainkat, hogy a jövőben ne okozzon számunkra fennakadást, hogyha bárki hazudik nekünk, kontrollálni akar vagy manipulál.

Hosszú évekig volt ellenállásom ezen három dologgal szemben, sok helyzettel szembesültem, amelyek mind éberséget adtak számomra, és egyre jobban megengedésbe kerültem a hazugsággal, a kontrollal és a manipulációval is. Részt vettem Gary Douglas és dr.Dain Heer Lies, Lines, Manipulation haladó kurzusán idén márciusban, amely Casalborgonéban volt a kastélyban, ami hatalmas hozzájárulás volt, hogy a nézőpontjaim megváltozzanak.

Ezen az estén Brazíliából jelentkezem, dr. Dain Heer Being You tanfolyamáról, hogy hozzájárulás legyek számodra ahhoz, hogy kitisztítsd a hazugságokkal, kontrollal és manipulációval kapcsolatos nézőpontjaidat.

Ha hív a téma, szeretettel várlak ebben az előadásban.

Időpont: 2019. augusztus 8. 19.00-21.00 óra
Hozzájárulás: 15.000 Ft.
Jelentkezéshez kattints ezen az oldalon a Jegyvásárlásra és akár már pár perc alatt fizethetsz bankkártyával is.

Az előadás a Varázsló, aki valójában vagy – Access Andival VIP tagok számára ingyenes. A VIP tagságról részletesebben ITT olvashatsz:

Az előadásban az Access Consciousness® eszközeit, kérdéseket, tisztításokat használunk. Az előadásnak feltétele nincs, bárki csatlakozhat.

Ha a megjelölt időpontban nem tudsz részt venni rajta, akkor felteheted előre a kérdésedet, amit megválaszolok az előadásban. Az előadás hanganyagát és az írásos tisztításokat utólag minden résztvevőnek elküldöm.

Kérdés esetén keress bizalommal.
Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea
Access Consciousness® Minősített Facilitátor
Right Voice For You Facilitátor
Talk To The Entities Facilitátor
Right Riches For You Facilitátor

Access Bars®- és Testfacilitátor, Facelift® Facilitátor
Access Bars®- és Testkezelő, Facelift® kezelő
SOP – Lehetőségek Szimfóniája kezelő
Bántalmazás oldása kezelő

Email: [email protected]
Web: www.horompoandrea.hu
Telefon: +36 20 249 5718

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.

Részletek

Dátum:
augusztus 8
Időpont:
7:00 du. - 9:00 du.
Összeg:
15000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/2019-augusztus-8-hazugsag-kontroll-manipulacio-online-tisztito-est/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu
Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.