Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2019. augusztus 14. Az intimitás 5 eleme online Telecall sorozat – 4. Megengedés

augusztus 14 @ 7:00 du. - 9:00 du.

13000Ft

Az Intimitás 5 eleme Telecall sorozatban ránézünk azokra az összetevőkre, amelyek a valódi intimitást teremtik a kapcsolatainkban: Tisztelet, Bizalom, Sebezhetőség, Megengedés, Hála. Kitisztítjuk a nézőpontjainkat, hogy új alapokra helyezzük a kapcsolódást Önmagunkkal és másokkal is.

Az intimitás 5 eleme Telecall 5 előadásból áll: 

2019. Július 17. 19-21 óra Tisztelet 
2019. Július 24. 19-21 óra Bizalom
2019. Július 31. 19-21 óra Sebezhetőség
2019. Augusztus 14.  19-21 óra Megengedés
2019. Augusztus 21. 19-21 óra Hála

A negyedik előadás témája a Megengedés.

„A megengedésnek nincs nézőpontja. A megengedés az, hogy minden csak érdekes nézőpont. „Érdekes nézőpont, hogy ez a személy hazudik nekem. Tényleg azt gondolja, hogy nem tudom?” A megengedés az, hogy minden, amit mondanak, vagy tesznek, csak egy érdekes nézőpont, és ez nincs veled kapcsolatban. A megengedés teret ad arra, hogy hajlandó legyél önmagad lenni, amikor senki más nem hajlandó önmaga lenni.” Gary Douglas

A valódi szabadságot a megengedés adja meg számodra. Ha megengedésben vagy Önmagaddal, akkor valójában bármikor bármi lehetséges és elérhető számodra. Ha megengedésben vagy másokkal, ellenállhatatlanná válsz és szeretni fognak, keresve a társaságodat, mert nem akarsz az emberektől semmit. A valódi megengedésben végtelen Erő van.

A megengedést nem lehet tettetni, a megengedést nem lehet akarni, a megengedés terét választani tudod a nézőpontjaid feloldásával és a kontroll feladásával, az Erőd visszavételével és az éberséged használatával.

Ebben az előadásban megvizsgáljuk a megengedéssel kapcsolatos hazugságokat, amelyek visszatartanak attól, hogy válaszd a valódi megengedést. A megengedés ugyanis nem azt jelenti, hogy bármit el kell tűrnöd, a megengedés nem azt jelenti, hogy bárki bármikor bármit megtehet veled. A megengedés könnyedség és nézőpont nélküliséget jelent, azt, amikor Önmagad vagy és megengeded, hogy mások is Önmaguk legyenek, és szabad választásukból kapcsolódjanak hozzád.

Nincs nézőpontod arról sem, ha választanak és arról sem, ha nem. Nem teszed sem magadat, sem őket rosszá azért, ha nem választanak, és megengeded számukra azt is, hogy akkor és úgy kapcsolódjanak hozzád, ahogy számukra könnyű. Ha megengedésben vagy, soha nem fogsz senkitől függeni, de nem is kell azt bizonygatnod, hogy mennyire független és szabad vagy.

Mi az a megengedés, amivé ha válsz, megkapsz mindent, amire vágysz?

Szeretettel ajánlom ezt az online Telecall sorozatot, ha:

– Szeretnél a felszínen túl látva mélyebbre menni, ha szeretnél nagyobb önbizalmat, könnyedebb sebezhetőséget, újra bízni másokban, kilépni az elvárások, a megfelelés, az ítéletek, önítéletek, a bűntudat, félelem, szégyen fogságából
– Szeretnél leszámolni az eddigi félelmeiddel, a nézőpontjaiddal, a kikövetkeztetéseiddel a kapcsolataid vonatkozásában
– Nem szeretnéd, hogy a múltad irányítson, hogy visszatartson mindaz, ami a múltban történt veled
– Szeretnél leszámolni az eddigi kapcsolati mintáiddal
– Azt tudod, hogy mit nem akarsz, de azt még nem tudod, hogy hogyan kellene más, újfajta kapcsolódást teremteni
– Szeretnéd felfedezni, mi is működik neked valójában a párkapcsolatodban, a szüleiddel, gyermekeiddel, barátaiddal, munkatársaiddal való kapcsolódásban
– Elég bátor vagy ahhoz, hogy merd másképp csinálni 🙂

Időpont: 2019. augusztus 14. 19-21 óra
Hozzájárulás: 13.000 Ft. 
Ha A Varázsló, aki valójában vagy! – Access Andival VIP csoport tagja vagy, akkor az előadás számodra 10% kedvezménnyel, 11.700 Ft-ért vehető igénybe.
Ha az Intimitás 5 eleme Telecall mindegyik állomásán részt veszel, az 5 előadás ára 65.000 Ft helyett 52.000 Ft, egy előadás számodra ajándék. Részletfizetésre van lehetőség 2 részletben: július 17-ig 26.000 Ft, augusztus 14-ig 26.000 Ft.

Jelentkezéshez kattints ide: https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/
A teljes sorozatra a 2019. Július 17 – Augusztus 21. Az intimitás 5 eleme – online Telecall sorozatra kattintva tudsz jelentkezni. Vagy ezen az oldalon kattints a Jegyvásárlásra és a jelentkezésedet már bankkártyával néhány másodperc alatt is kifizetheted.

Az előadásban az Access Consciousness® eszközeit, kérdéseket, tisztításokat használunk. Az előadás online történik, nézheted otthonról a számítógépedről vagy telefonodról. A linket az előadás előtti napon küldöm meg. Ha a megjelölt időpontban nem tudsz részt venni rajta, akkor felteheted előre a kérdésedet, amit megválaszolok az előadásban. Az előadás hanganyagát videó és mp3 formában, valamint az írásos tisztításokat pdf-ben utólag minden résztvevőnek elküldöm.

A jelentkezés a Telecall sorozat végéig lehetséges, ha már az adott előadás időpontja eltelt, akkor a korábbi előadás felvételét és a hozzá kapcsolódó írott tisztítások anyagát utólag emailben megküldöm.​

Tarts velem és formáld át a valóságodat és a kapcsolataidat az Intimitás 5 eleme segítségével!

Szeretettel várlak!

dr.Hörömpő Andrea
Access Consciousness® Minősített Facilitátor
Right Voice For You Facilitátor
Talk To The Entities Facilitátor
Right Riches For You Facilitátor

Access Bars®- és Testfacilitátor, Facelift® Facilitátor
Access Bars®- és Testkezelő, Facelift® kezelő
SOP – Lehetőségek Szimfóniája kezelő
Bántalmazás oldása kezelő

Email: [email protected]
Web: www.horompoandrea.hu
Telefon: +36 20 249 5718

Jegyek

Tickets are not available as this esemény has passed.

Részletek

Dátum:
augusztus 14
Időpont:
7:00 du. - 9:00 du.
Összeg:
13000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/2019-augusztus-14-az-intimitas-5-eleme-online-telecall-sorozat-4-megengedes/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu
Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.