Események betöltése

« Összes Események

2019. április 4. Neked Megfelelő Hang – Bevezető online előadás

április 4 @ 6:00 du. - 8:30 du.

15.000Ft

Mit jelent számodra a hangod? Milyen nézőpontod, ítéleted, elvárásod, korlátod van a hangoddal? Könnyű számodra játszani a hangoddal? Könnyű számodra megszólalni, kiereszteni a hangodat? Tudsz-e simogatni a hangoddal? Tudsz-e, mersz-e intenzív lenni a hangoddal? Mit vált ki benned, ha kiabálnak veled?

A Right Voice For You® – Neked Megfelelő Hang®  egy sokrétű és különleges kurzus, ami hozzásegít ahhoz, hogy könnyedséget kapj a szóbeli beszédben, történjen az akár egyéni beszélgetések során, vagy akár több száz ember előtt.

A múltbeli működéseket letéve, a korlátozó nézőpontokból és a másoknak való megfelelésből kilépve olyan eszközöket ismerhetsz meg, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy JELEN ÉS MEGENGEDÉSBEN LEGYÉL – Önmagaddal, másokkal és akár nagyobb létszám előtt is.

Az ítélet mentes térben feloldódnak a gátlások, és könnyedebbé válik Önmagad vállalása, kiállni Önmagadért – mutatkozzon ez meg bárhogyan számodra. 

Hol, mikor, kinek a kedvéért mondtál le a hangodról? Mikor adtad fel Önmagad és mi kellene ahhoz, hogy visszavedd, érvényesítsd, használd a hangodat könnyedén, örömmel és ragyogva?

Ebben a bevezető előadásban ízelítőt kapsz a Right Voice For You® – Neked Megfelelő Hang®  eszköztárából, hogy megváltoztasd a nézőpontjaidat a hangodról, Önmagadról, aminek köszönhetően ki tudja, nem csak a hangod, de az egész életed is megváltozhat. Mi az a nagyszerű jövő, ami akkor vár Rád, ha elkezded használni a hangodat? Mennyire változtatná meg a kapcsolataidat, a pénzügyeidet, a munkához való viszonyulásodat? Mi van, ha a sikered titka a hangodban rejtőzik?

Ha hív a téma, szeretettel várlak ebben a bevezető előadásban.

Időpont: 2019. április 4. 18-20.30 óra
Hozzájárulás: 15.000 Ft.
Jelentkezéshez kattints ide: https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/

Az előadásban az Access Consciousness® eszközeit, kérdéseket, tisztításokat használunk. Az előadás online történik, nézheted otthonról a számítógépedről vagy telefonodról. A linket az előadás előtti napon küldöm meg.

Ha a megjelölt időpontban nem tudsz részt venni rajta, akkor felteheted előre a kérdésedet, amit megválaszolok az előadásban. Az előadás hanganyagát és az írásos tisztításokat utólag minden résztvevőnek elküldöm.

További lehetőségek a Right Voice For You® – Neked Megfelelő Hang® kurzusokkal kapcsolatban:

2019. Április 12-14. Right Voice for You® – Neked Megfelelő Hang® 3 Napos Tanfolyam Budapest
2019. Április 19.  Right Voice for You® – Neked Megfelelő Hang® 1 napos tanfolyam: A hangod a kapcsolataidban Győr
2019. Május 24-26. Right Voice for You® – Neked Megfelelő Hang® 3 Napos Tanfolyam Tata

Kérdés esetén keress bizalommal.
Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea
Access Consciousness® Minősített Facilitátor és Right Voice For You® Facilitátor
Email: [email protected]
Web: www.horompoandrea.hu
Telefon: +36 20 249 5718

Részletek

Dátum:
április 4
Időpont:
6:00 du. - 8:30 du.
Összeg:
15.000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu