Események betöltése

« Összes Események

2019.02.22. Szex és Vágy – Egynapos kurzus Lisa Henrikssonnal

február 22 @ 3:00 du. - 9:00 du.

230Euro

Úgy döntöttél, hogy a szex és a vágy két furcsa, piszkos és negatív szó? Elszakadtál az örömtől, ami a tested lehet, miközben együtt van… más testtel?

Hol utasítod vissza magad? Hol teszed magad kisebbé? Hol hasonlítod magad másokhoz és ítéled meg magadat kevesebbnek, mint ők?

Az ítéleteken, a kikövetkeztetéseken és referenciapontokon túl még annyi minden más lehetséges: Az Élet ÖRÖME. A TÖRŐDÉS, ami számodra és a környezeted számára lehetséges. A KÖNNYEDSÉG, ahogyan a testeddel a világban létezel.

A TUDÁS, hogy ajándék vagy a Világnak!
IGEN – TE!

Szeretnél mindebből többet? És ami a legfontosabb: szeretnéd-e megváltoztatni a helyzetedet és szeretnéd megtudni, hogy hogyan fogjál neki?
Ha igen, szeretettel invitálunk!

2019. február 22-én Budapestre érkezik Lisa Henriksson – az “I Was Supposed to Be Happy” könyv szerzője és Access Consciousness Minősített Facilitátor, hogy totális kedvességgel bevezessen abba a térbe, ahol visszaszerezheted a létezésed örömét a testeddel. 

Elkezdi feloldani a mítoszokat és a berögzült nézőpontokat és referenciapontokat, amelyeket felvettünk az életünk során a szexualitással, a vággyal, és kapcsolatokkal kapcsolatban!

Elkezdi feloldani a mítoszokat és a berögzült nézőpontokat és referenciapontokat, amelyeket felvettünk az életünk során a szexualitással, vággyal, és kapcsolatokkal kapcsolatban!

Tudj meg többet Lisa Henrikssonról itt: https://www.accessconsciousness.com/en/public-profiles/lisa-henriksson/

A kurzus élőben Budapesten és Online is elérhető lesz angolul, magyarul és románul. Amennyiben szeretnél tolmácsolást, kérlek, időben jelezd. Résztvevőként megkapod a kurzus hangfelvételét MP3 formátumban.

Időpont: 2019. február 22. 15.00 – 21.00 óra
Ár: 350 Euro (100%, globális árazás érvényes). Magyarországi ár: 230 Euro

A Regisztrációért kattints ide: https://www.accessconsciousness.com/en/class-catalog/special-topics/other-special-topic-classes/sex-and-lust-with-lisa_8/

Amennyiben kérdésed merülne fel az esemény házigazdája:

dr.Hörömpő Andrea: +36 20 249 5718
Komáromi Bori: +36 70 510 4040
Alina Stoian

Lisa elérhetősége: [email protected]

Részletek

Dátum:
február 22
Időpont:
3:00 du. - 9:00 du.
Összeg:
230Euro
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu