Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2018.szeptember 27. Mi a közös a pénzben és a szexben? – A Bőség és Befogadás könnyedsége online előadás

2018 szeptember 27 @ 6:00 du. - 8:00 du.

10.000Ft

Mi a közös a pénzben és a szexben?

Ha egy szóval kellene válaszolnom: A befogadás. A befogadás a lényünk természetes állapota, könnyedség, amit azonban számtalan ok miatt tagadhatunk meg. Ha pénz problémád van, akkor valójában befogadás problémád van, amit fel lehet oldani, ha ránézel arra, mi, ki, milyen energia az, ami nem vagy hajlandó lenni? Mert ami nem vagy hajlandó lenni, azt nem fogod tudni befogadni sem. Öntudatlanul is ellenállsz majd neki.

Ugyanúgy a szex is a befogadásról szól, és az ezen a téren szerzett emlékeink, tapasztalataink nem csak a pillanatnyi szexuális életünkre, de a befogadásunkra, így a pénzügyeinkre is hatással vannak.

A szexuális energia az Élet alapvető teremtő energiája. Így ha a szexuális energiádat blokkolod, akkor azzal együtt a teremtő energiádat, a teremtő képességedet, a befogadásodat és a pénz áramlását is blokkolod.

Nem csak ebben az életünkben, de számtalan előző életünkben is szembesülhettünk olyan helyzetekkel, amiben bántalmazás, szexuális kihasználás áldozatai vagy ellenkezőleg, elkövetői voltunk, aminek köszönhetően esküket, ígéreteket hoztunk, hogy mi az, amik soha többé nem leszünk. Mi az, amit megtagadtunk Önmagunkban és kizárunk a világunkból. Például, hogy nem adjuk el soha magunkat, nem adunk vagy fogadunk el pénzt a szexért, nem használunk ki senkit vagy nem hagyjuk, hogy kihasználjanak. Az ilyen és ehhez hasonló berögzültségeknek köszönhetően számtalan blokk akadályozhatja az áramlást az életünkben.

A pénzügyi és szexuális bántalmazások lenyomatait magunkba zárva öntudatlanul is blokkoljuk a saját életünket, anyagi jólétünket, és olykor a párkapcsolati boldogságunkat is.

Ebben az előadásban teret nyitunk a könnyed bőség teremtésére és a könnyed befogadásra. Ránézhetünk blokkokra, amelyek feloldásával, tudatosításával már önmagában megváltozhat az életünk. Megérthetjük, hogy akár Nőként, akár Férfiként átélt, tapasztalt szexuális sérelmek, cselekedetek hogyan blokkolhatják a teremtéseinket és a pénz áramlását. A szegénységi és a szüzességi fogadalmak feloldásával pedig könnyebben választható lesz egy olyan élet, amiben a bőség könnyedsége a meghatározó.

Mert ha a befogadás blokkjait feloldod, a bőség is megjelenik az életedben.

Az előadásban teret nyitunk arra is, hogy mit tudsz TE a befogadásról, a bőségről, amit még nem ismertél el? Ha ránézel arra aki vagy, a képességeid ítéletmentes elismerése után lehetőséged nyílik szabadon és könnyedén teremteni.

Időpont: 2018. szeptember 27. csütörtök 18-20 óra
Hozzájárulás: 10.000 Ft.
Jelentkezéshez kattints ide: https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/

Az előadás online történik, nézheted otthonról a számítógépedről vagy telefonodról. A linket az előadás előtti napon küldöm meg. Ha a megjelölt időpontban nem tudsz részt venni rajta, akkor felteheted előre a kérdésedet, amit megválaszolok az előadásban. Az előadás hanganyagát utólag minden résztvevőnek elküldöm.

Szeretettel várlak!
dr.Hörömpő Andrea
Access Bars® és Testfacilitátor, Facelift® Facilitátor
Email: [email protected]
Web: www.horompoandrea.hu
Telefon: +36 20 249 5718

Részletek

Dátum:
2018 szeptember 27
Időpont:
6:00 du. - 8:00 du.
Összeg:
10.000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu
Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.