Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2018. december 11. A Nő és a biztonság – Kitörni az érzelmi és az anyagi biztonsághoz való ragaszkodásból online előadás

2018 december 11 @ 6:00 du. - 8:00 du.

10.000Ft

Mit jelent számodra a biztonság?
Mi jelenti számodra a biztonságot?

A biztonsághoz való ragaszkodásunk az, ami legjobban visszatart minket attól, hogy lépjünk, hogy válasszunk, hogy merjünk. Merjünk kilépni a félelmeink mögül, rálátni és elismerni a képességeinket, választani és teremteni egyre többet, egyre nagyobbat, és erre a választásra invitálni másokat.

Mi tart vissza? Az érzelmi vagy az anyagi biztonsághoz való ragaszkodás?
Netán mindkettő? 

Nőként kerestem és ragaszkodtam mindkettőhöz. Érzelmi biztonságot a Férfiben, az anyagi biztonságot pedig a pénzben véltem felfedezni, így éveken keresztül a biztonságot magamon kívül helyeztem és kerestem… Azonban a választásaimnak köszönhetően megtapasztaltam, hogy a biztonságom forrása valójában a saját Erőm. Ehhez meg kellett élnem, hogy van élet az anyagi biztonsághoz való ragaszkodáson túl. Az igazság az, hogy ez az élmény nem valósulhatott volna meg a Férfi nélkül, akit választottam… Az anyagi síkon való teremtésem pedig az érzelmi biztonsághoz való ragaszkodásomon segített túljutni.

Az elmúlt 3 évem tapasztalatait, elméleti és gyakorlati tudást, tisztításokat, nézőpontokat szeretnék veled megosztani ebben az előadásban, aminek köszönhetően mára a biztonság helyett már a lehetőségeket keresem és választom. Izgalmas út volt, értékes tapasztalásokkal, amelyek talán számodra is hasznosak lehetnek.

Ha úgy érzed, itt az idő kilépni a biztonsághoz való ragaszkodásból és ehhez szeretnél eszközöket, szeretettel várlak!

Időpont: 2018. december 11. 18-20 óra
Hozzájárulás: 10.000 Ft.
Jelentkezéshez kattints ide: https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/

Az előadásban az Access Consciousness® eszközeit, kérdéseket, tisztításokat használunk. Az előadás online történik, nézheted otthonról a számítógépedről vagy telefonodról. A linket az előadás előtti napon küldöm meg.

Ha a megjelölt időpontban nem tudsz részt venni rajta, akkor felteheted előre a kérdésedet, amit megválaszolok az előadásban. Az előadás hanganyagát és az írásos tisztításokat utólag minden résztvevőnek elküldöm.

Szeretettel várlak!
dr.Hörömpő Andrea
Access Bars® és Testfacilitátor, Facelift® Facilitátor
Email: [email protected]
Web: www.horompoandrea.hu
Telefon: +36 20 249 5718

Részletek

Dátum:
2018 december 11
Időpont:
6:00 du. - 8:00 du.
Összeg:
10.000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu
Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.