Érzelmi intenzitások feloldása és a megtestesülés örömének helyreállítása

Közzétéve: január 10, 2018
Nő vagyok, az érzelmeim sokszor megvezettek. Sokszor hagytam, hogy magukkal rántsanak, és amikor már sok volt az érzelmi hullámvasút, azon kaptam magam, mintha már nem tudnék leszállni róla. Az érzelmi fájdalmaink és azoknak a testbe zárt lenyomatai azonban feloldhatók, így idővel már nem fognak minket zsinóron rángatni. Erről szól ez a finom, az örömöt ismételten az életünkbe hozó energia.

Az érzelmi intenzitások feloldása és hígítása, és a megtestesülés örömének helyreállítása nevű energia az Access Consciousness® egyik testkezelései közé tartozik. Ne érteni akard, hanem inkább érzékeld és használd. A testkezelések kioldják a testből azokat a fájdalmakat, lenyomatokat, amelyeket magunkba zártunk, akár előző életes emlékként, akár ebben az életben. Ha tisztítjuk a saját energiánkat, feloldjuk a testünkbe zárt blokkokat, akkor megváltozik a körülöttünk lévő információs mező, amely hatással lesz arra is, hogy milyen lehetőségek, személyek jelennek meg az életünkben.

A múlt érzelmi emléklenyomatai

Szerelmi bánat, lelki-, érzelmi terror, verbális bántalmazás, önértékelést romboló szavak, netán tettek, amelyekre még évek, évtizedek múltán is emlékezünk. Talán mindnyájunknak volt része ilyenben. Az érzelmek által vezetett cselekedetek, kimondott szavak sokszor hagynak nyomot nem csak a lelkünkben, de a testünkben is. Akár mi adtuk, akár kaptuk őket. Ezek a lelki fájdalmak képesek arra, hogy teljesen megbénítsanak minket, és megakadályozzák azt, hogy a fizikai életben is előre lépjünk, kiteljesedve mind a kapcsolatainkban, mind a munkánkban.

A múltbeli érzelmi lenyomatoknak a hatása a jelenben is érezhető, és hatással van a jövőnkre is. Meggátolnak minket az előre lépésben, megállítanak, vagy kételkedést keltenek bennünk. Mivel elkerülni kívánjuk őket, láthatatlanul is a hatásai alá kerülünk. Miután feloldódnak, mindösszesen az történik, hogy a valódi szabadság állapotában már nem a múltunkból kikövetkeztetve hozunk választásokat a jelenben.

Ha a múltad nem számítana, mit választanál? Milyen választásokat hoznál a múlt emlékei nélkül?

A szenvedés és a fájdalom szükségessége

Sok spirituális irányzat hirdeti a szenvedés és a fájdalom szükségességét, amivel igazolni próbálja, hogy a fejlődésünk érdekében szükség van rá. És igen, alapvetően a szenvedés és a fájdalmak is igen motiválóan hatnak a választásainkra, de mi van akkor, ha fejlődés, változás e nélkül is választható?

Amikor már nem megyünk a szenvedés vagy a fájdalom ellen, de nem is ragadunk bele, azonosulva teljesen a létjogosultságával, hanem egyszerűen megengedésbe kerülünk vele, akkor érünk el odáig, hogy helyre kerül bennünk ez a kérdés.

A szenvedés vagy a fájdalom az élet velejárója, és olykor mindnyájan átesünk rajta.

Nem kell önigazolásokat gyártani a létezésére, de a másik oldalon ellenállni, megpróbálni elkerülni sem. Mindez nem jó, nem rossz, egyszerűen csak van, és amikor tapasztaljuk, csak tegyük fel magunknak a kérdést:

Mi más lehetséges a szenvedésen túl?
Milyen választást hozhatok, ami által a jelenlegi helyzet sokkal könnyedebben megoldódik az életemben, mint azt eddig gondoltam?

Szélsőséges érzelmi kilengések

A szélsőséges érzelmi kilengések a női lét természetes velejárói, én egyszerűen csak úgy szoktam fogalmazni, hogy nőként teljesen legálisan hisztizhetek. Nincs ítéletem a szélsőséges érzelmi megnyilvánulásokról, csak valahogy az nem mindegy, hogy életünknek hány százalékát dominálják? Például naponta vagy évente kétszer rendezünk otthon nagyjelenetet a párunk vagy a családunk előtt?

Ha ellene próbálnánk menni az érzelmi kilengéseknek, és magunkra erőltetni a mindig hideg, kimért és tökéletes működést, azzal egyszerűen a női lét hullámzásának teljesen természetes módja ellen mennénk.

A női lélek szeret az érzelmek tengerén vitorlázni, de van, amikor mindez már nem építő sem a mi számunkra, sem a környezetünk számára.

A düh, harag, számonkérés, féltékenység, ítéletek, elvárások szélsőséges kinyilvánítása olyan méreg, ami könnyen zátonyra futtathat egy párkapcsolatot, és amikor eszmélünk belőle, már késő. Ezek a szélsőséges és olykor igencsak manipulatív energiák még a legtürelmesebb és a legelfogadóbb férfit is komolyan próbára teszik, így amikor elszakad a cérna náluk, bizony könnyen szakításhoz vezethet mindez.

De ugyanígy az érzelmek szélsőségétől vezérelt férfi is kiszámíthatatlanná, és nem utolsó sorban erőszakossá válhat. A lelki és/vagy fizikai terror leggyakoribb megnyilvánulásának indítóokai ezek az érzelmi szélsőségeink.

A másik oldal: az elfojtások

A szélsőséges érzelmi megnyilvánulások közé tartozik az érzelmek elfojtása is, amikor nem engedjük meg magunknak az érzelmeink kinyilvánítását. Különösen erőteljes mindez férfiaknál, akiket még azzal a nézőponttal neveltek, hogy például sírni nem túl férfias viselkedés. Csodálkozunk azon, hogy miért nehéz a férfiak lelkét megnyitni, de számtalan társadalmi sztereotípia tünteti fel hamis színben a férfiak működését.

Az érzelmi megnyilvánulások nem a nők kiváltságai,

így nőként sokat tehetünk azért, hogy segítünk mindezt a férfiaknak megélni, a férfiakat erősíteni abban, hogy nem a gyengeség jele az, ha az érzelmeiket kinyilvánítják. Sőt. Az érzelmek kinyilvánításának blokkjai is oldódhatnak ennek az energiának a futtatásakor.

Érzelem helyett érzékelés

Amikor túllépsz az érzelmi viharokon, az érzékelésed is letisztul. A női hatodik érzék már-már legendás, de mégis, van ezen túl is: az érzékelés láthatatlan, megfoghatatlan könnyedsége, amikor a szenzoraink kitágulnak és információhoz jutunk olyan módon is, amelyekről korábban nem gondoltuk volna. Amikor túljutunk az érzelmi drámákon, megnyílik számunkra az út az érzékelés tisztasága és az energiák világa felé. Gyorsabbak leszünk, és a fájdalmaink, múltunk vagy azok elkerülése helyett képessé válunk ezzel a könnyed érzékeléssel menni.

Mindnyájunknak képességünk van az érzékelésre, és az érzékelés fejleszthető is. Amikor nem megszabadulni akarunk az érzéseinktől, hanem egyszerűen csak képessé válunk túllátni rajta, akkor nyílik meg egy ajtó az érzékelés birodalmába.

Testi és lelki örömök egyensúlyában

Gyermekként még önfeledt örömet éltünk meg, akár a legegyszerűbb tevékenységben is, de akkor is, ha nem volt különösebb okunk rá, már önmagában a létezésünkben.

Ha feloldódnak bennünk a testünkbe zárt érzelmi, lelki fájdalmak, az örömöt is könnyebben engedjük be az életünkbe.

Szintén néhány spirituális irányzat csúsztatása a földi, anyagi létnek, a testnek a degradálása és alárendelése a szellemi, a lelki szférák javára. Pedig igazából itt a Földön, testbe születve, a testünk által tudjuk megtapasztalni a legörömtelibb helyzeteket az életünkben.

Tehát bármelyik térben, időben, dimenzióban, amikor aszkéta, szegénységi vagy szüzességi fogadalmakat hoztál, hajlandó lennél-e ezt itt és most elpusztítani és nemteremtetté tenni?

Az öröm, a testiség, a bőség, a pénz örömeinek a megélése nem választható el a megtestesülés örömének a helyreállításától. Az öröm intenzitása magába foglalja azt a dinamikus, tápláló energiát, aminek köszönhetően az élet is születik.

Mi az, amiben Te éled a szélsőséget? Mi az a nyomógomb, ami kibillent az egyensúlyodból?
Mi az, amit nem tudsz elfogadni, amire „ugrassz”?

Ez a testkezelés kiszed a szélsőséges érzelmi megnyilvánulásokból, azok megengedése által. Az érzelmi lenyomatok feloldásával pedig könnyebben választható az az örömteli élet, ami mindnyájunk számára elérhető itt és most a Földön, az anyagi síkon, a test és a lélek egyensúlyba kerülésével.

Szerző: dr.Hörömpő Andrea – Access Bars®-, Facelift®- és Testfacilitátor

Jelen cikk saját megfogalmazásom, hogy én magam hogyan érzékelem ezt az energiát. Más Access Consciousness® Facilitátorok, és Testfacilitátorok, számára jelen cikk linkje hivatkozásként a nevem megjelölésével használható. Azonban a fentiek, és a honlapomon található más írások, cikkek, leírások, az én egyértelmű írásos jóváhagyásom nélkül sem részletekben, sem egészben nem közölhetők, nem másolhatók, másik honlapon, Facebookon, online vagy offline megjelenésben, hirdetésben nem közölhetők, nem sokszorosíthatók. Ez vonatkozik a nyilvános előadásokra illetőleg tanfolyami felhasználásra, internetes közlésre is.

Hasonló bejegyzések

Mi más lehetséges még? Kérdés a kiagyalás helyett

Mi más lehetséges még? Kérdés a kiagyalás helyett

Ez az időszak a változásról szól, a változás pedig választásokkal jár. Amikor nem tudjuk, hogy mit válasszunk, hajlamosak vagyunk az agyalásra, ahhoz, hogy visszanyúljunk múltbeli helyzetekhez és azokat megítélve, kikövetkeztessük, hogy mi lenne most is a jó, helyes választás. De mennyire működik ez? És mi más lehetséges még?

bővebben
Nem vagy rossz

Nem vagy rossz

A legnagyobb bennünk élő hazugság, ami által az életünket teremtjük, az, hogy rosszak vagyunk. Elhittük, bevettük, akár most, akár előző életeinkben és megmételyezi a testünket, lelkünket. Önszabotáló, önbüntető programok és önbeteljesítő jóslatok épülnek minderre, amelyek a felszínen különböző módokon jelennek meg. Csak rakd le. Most. Nem vagy olyan szörnyű, rossz és gonosz, mint amilyennek magadat látod. Sőt.

bővebben
Bizalom sérüléseink

Bizalom sérüléseink

Tudsz-e bízni? Magadban, másokban, az Univerzumban? A bizalom minden kapcsolódásunkban ott van és oly törékeny. Ha egyszer eltörik, akkor a sérüléseket megőrizve önbizalom hiányt és mások felé is bizalmatlanságot teremt. A bizalom sérülések helyreállíthatók, ha hajlandóak vagyunk a tudásunkkal és az éberségünkkel menni és elismerni magunkat.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
83 Shares
Share83
Tweet
Pin