Vasas Gizella

Vasas Gizella


Budapest Magyarország

Hívjon most
+36708855848
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség: Access Bars ® kezelő

Bemutatkozás: Access Bars® több mint két éve lépett az életembe. A könnyedség, a tudatosság, az éberség magasabb szintje érkezett így hozzám. Nagyon szeretem adni a kezelést, és kapni is, mert mindig új lehetőséget, újabb felismerést ad, valamint másként választunk utána. Kéred a kezelést? Választod az ismeretlent?

A Fraktál művészet terápia egy egyedi és különleges módszer. A fraktál rajz egy energiai rajz. Rezgése behatol a testünkbe, a gondolatunkba és az érzelmeinkbe. Rajzolás közben megnyílunk a magasabb tudat felé, felszabadítjuk a kreativitásunkat, kreatív energiánkat. A boldogság, az öröm, az elégedettség a lelkiség forrására kapcsolódunk közben. A rajzterápiával lágyan, finoman, szeretettel hatunk a tudatalattira, így elindítjuk a változást, a tisztulást. Átrendezzük egy magasabb szinten a helyzetedet, amivel nem vagy megelégedve. Nem mindig kihívás mentes, de megéri. Az Access eszközök és a művészet terápia alkalmazása garantáltan bulissá teszi az életed. Mered választani a változást?

Cimkék

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Kapcsolat

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin