Vasas Gizella
Access Bars® Kezelő
About Us

Access végzettség: Access Bars ® kezelő

Bemutatkozás: Access Bars® több mint két éve lépett az életembe. A könnyedség, a tudatosság, az éberség magasabb szintje érkezett így hozzám. Nagyon szeretem adni a kezelést, és kapni is, mert mindig új lehetőséget, újabb felismerést ad, valamint másként választunk utána. Kéred a kezelést? Választod az ismeretlent?

A Fraktál művészet terápia egy egyedi és különleges módszer. A fraktál rajz egy energiai rajz. Rezgése behatol a testünkbe, a gondolatunkba és az érzelmeinkbe. Rajzolás közben megnyílunk a magasabb tudat felé, felszabadítjuk a kreativitásunkat, kreatív energiánkat. A boldogság, az öröm, az elégedettség a lelkiség forrására kapcsolódunk közben. A rajzterápiával lágyan, finoman, szeretettel hatunk a tudatalattira, így elindítjuk a változást, a tisztulást. Átrendezzük egy magasabb szinten a helyzetedet, amivel nem vagy megelégedve. Nem mindig kihívás mentes, de megéri. Az Access eszközök és a művészet terápia alkalmazása garantáltan bulissá teszi az életed. Mered választani a változást?

  Share
  Social Profile
  Contact Info
  Contact Us
  Send Message
  Location Map   

  Felelősségi nyilatkozat

  Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

  Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.
  0 Shares
  Share
  Tweet
  Pin