Urbán Éva Izabella

Urbán Éva Izabella


Szeged Csongrád megye Magyarország

Hívjon most
+36204370968
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség:  Access Bars®-, Facelift®- és Testkezelő, Access Bars®-, Facelift® Facilitátor  (Látás helyreállítása, Alapozó, 3 napos Test tanfolyamokat végeztem.)

Bemutatkozás:

Az Access bearanyozza a Mindennapjaimat!

A természetes gyógyítás több ágát megismertem és megtapasztaltam, és van olyan, ami remekül működik és ma is használom, ám olyat, ami ennyire gyorsan, hatékonyan és könnyedén működne, még nem tapasztaltam.

Természetes gyógymódok alkalmazójaként, mentálhigiénés szakemberként, tanácsadóként, sok embernek segítettem, s tudom, hogy akik az Access lehetőségeit megismerik, pompás dolgokat tudnak könnyedén teremteni majd az életükben… és talán még elképzelni sem tudják, milyen további, örömteli lehetőségek előtt állnak…

Access Bars® és Access Facelift® tanfolyamokat tartok, Skype-os, illetve személyes facilitálást vezetek. Különböző, személyre szabott testkezeléset végzek. Jelenleg Szegeden rendelek és kezelek, s bárhová szívesen helyszínre is megyek, ahová hívnak.

Cimkék

Látás helyreállítása

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin