Timár Andrea

Timár Andrea


Gyula Békés megye Magyarország

Hívjon most
+36 30 469 43 77
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség: Access Bars® kezelő, Access Facelift®- és Testkezelő ( A megtestesülés térűrje intenzitásának helyreállítása és a megtestesülés örömének energetizálása, MTVSS, Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív energia helyreállítása, A megtestesülés előállított érzéseinek eltörlése, A Földdel való egységközösség helyreállítása, A szexualitás hülyeségeinek invokációja, Az érzelmi intenzitások feloldása és hígítása és a megtestesülés örömének helyreállítása, Mások útjai és valósága bomimetikus és biomimetrikus mimikrijének eltörlése és megsemmisítése és feloldása, A 90%-os agykapacitás beindítása,aktiválása és felfokozása, Minden olyan zsírsejt eltörlése,amelyek  a Möbiusz szalagoknak vannak szentelve, hogy bezárják az érzéseket mint a lények elértéktelenítésének végleges forrását, A specifikus Gravitációk Feloldása és Megsemmisítése, A démonokkal megfertőzött szerveknek az eltörlése és megsemmisítése és az életet teremtő lehetőségek visszaállítása )

Bemutatkozás: 1997 óta masszőrként szolgálok másokat, ami az én  szeretett hivatásom. Alkalmazottként azonban egyre jobban szorítani kezdtek az ezzel a minőséggel járó korlátok. Így 2018 januárjától tanulom a vállakozói mentalitást, képzem magam tovább, amihez óriási hozzájárulást adott az Access Consciousness®. Eleinte  saját magam részére választottam mintegy terápiás célzattal a tanfolyamokat, s miután megtapasztalhattam mindezen eszközök  támogató hatását az Életemre, másoknak is szeretném ezt megmutatni. Hahó Világ! A lehetőség a kvantumugrásra adott. Ha választod és választasz, itt vagyok a támogatásodra.

Cimkék

90%-os agykapacitás

A Földdel való egységközösség helyreállítása

Érzelmi intenzitások feloldása

Mágneses vonzódás

Mimikri

MTVSS

Zsírsejtek eltörlése / Érzelmi traumák oldása

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Kapcsolat

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin