Szabóné Horváth Andrea
Access Bars® Facilitátor, Access Bars® Kezelő, Access Facelift® Facilitátor, Access Facelift® Kezelő, Access Testfacilitátor, Access Testkezelő
About Us

Access végzettség: Access Bars®-, Facelift®- és Testkezelő. Access Bars®-, Facelift®- és Testfacilitátor. (MTVSS, Mimikri, Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához, Zsírsejtek eltörlése és érzelmi traumák oldása, MDDM energia és számos test kurzusok és  kezelések.)

Bemutatkozás:

Lassan 4 éve, hogy megismertem az Accesst és azt a rengeteg eszközt, amit kínál nekünk arra, hogy növeljük a tudatosságunkat és hogy könnyedebb, teresebb életünk legyen, mint azt valaha is gondoltunk volna.

Élvezem a kérdésben élést és azt, hogy folyamat változik minden. Nem ragaszkodok már régi elavult sztereotípiákhoz, elvekhez, nézőpontokhoz, hogy az mentén vigyen az életemet.

Rengeteg lehetőséget és eszközt biztosít az Access világa, ha választod, akár a kezeléseket, akár a kurzusokat. Kinyit egy szabadabb, teresebb Világot, ami ott van Benned, csak eddig lehet, hogy féltél felfedezni. Gyere, kalandozzunk együtt!

  Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
  0 Shares
  Share
  Tweet
  Pin