Szabó Andrea

Szabó Andrea


Budapest Pest megye Magyarország

Hívjon most
+36704150907
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség: Access Bars® Kezelő, Access Bars® Facilitátor, Access® Testkezelő (MTVSS, Mimikri, 90%-os agykapacitás aktiválása, Érzelmi intenzitások feloldása és hígítása és a megtestesülés örömének helyreállítása, STDs (Nemibetegségek), Sejtmemória, MDDM), Ajurvéda masszőr, Theta Healing Konzulens, SMH (Source Memory Healing) Tanító

Bemutatkozás: Mindig tudtam, hogy csodák vagyunk és azért vagyunk itt a Földön, hogy ezen a valóságon túli jövőt teremtsünk, örömmel, könnyedén, ragyogva.
Gyermekkorom óta érzékelek, látom az ezen a valóságon túli varázslatot, kommunikálok az entitásokkal.
Sokszor rosszá tettek és rosszá tettem emiatt magam. Az Access Consciousness® eszközei hozták el számomra azt a változást, hogy tudjam, amit tudok, hogy ez a képesség nem átok, hanem áldás.
Access Bars® Facilitátor lettem, hogy minél több emberrel ismertessem meg az Access eszközeit, hogy invitáljam az embereket valami másra, hogy tudják, hogy tudnak, hogy megváltoztathatnak bármit és megteremthetnek mindent, amire vágynak!
Most van itt az idő kinyitni az ajtókat együtt, egy teljesen új Világba?
Hozzájárulás lehetek ahhoz, hogy megteremtsd?
Jössz Velem játszani?
Mit teremthetünk együtt örömmel, könnyedén, ragyogva?
Békésen és Budapesten kezelek.

Ölelés,
Andy

Szabó Andrea EV.
Lótuszvarázs-SzabóAndi

Cimkék

90%-os agykapacitás

Érzelmi intenzitások feloldása

MDDM

Mimikri

MTVSS

Sejtmemória

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Kapcsolat

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin