Rudolph Czigler Judit

Rudolph Czigler Judit


Győr Győr-Moson-Sopron megye Magyarország

Hívjon most
+36709449251; +43 676 444 9251
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség: Access Bars® kezelő, Access Bars® Facilitátor, Access Facelift® kezelő, Access Facelift® Facilitátor, Access Testkezelő (MTVSS, MDDM – De-molekuláris manifesztáció és molekuláris de-manifesztáció, Mások útjai és valósága biomimetikus mimikrijének eltörlése, megsemmisítése és feloldása, A 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása, Ideg generálása és vitalitásának helyreállítása, Újra strukturálása a genetikailag módosított pigment teremtésnek, ami megteremti a degeneratív vakságot)

Bemutatkozás: Győrben születtem és nevelkedtem, az egyetemi tanulmányaim során kerültem Bécsbe, azóta ezt a csodás várost is otthonomnak tartom. Közel 15 éve elkezdtem ismerkedni különböző ezoterikus, spirituális tanokkal, és lassan 2 éve, hogy az Access Consciousness®  az életem részévé vált.
Nagyon szeretek utazni, idegen nyelveket tanulni (francia, spanyol, angol), fordítok és tolmácsolok német – magyar nyelven -, s ebben fiam is örömmel osztozik.
Az utazás mellett az állatok, főleg a kutyák töltik ki a szívemet és az időmet.

Cimkék

90%-os agykapacitás

ami megteremti a degeneratív vakságot

Ideg generálása és vitalitásának helyreállítása

MDDM

Mimikri

MTVSS

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
2 Shares
Share2
Tweet
Pin