Rankl Lola

Rankl Lola


Várpalota Veszprém megye Magyarország

Hívjon most
+36317818084
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség: Access Bars® kezelő, Access Facelift® kezelő, Testkezelő (Látás helyreállítása, Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához)

Bemutatkozás: Az én életemben az Access adta meg az első lökést, hogy elinduljak az Önmagamhoz vezető úton… Tanultam, tapasztaltam, hogy eszköz lehessek mások életében is… Azt kívánom, érezz rá a megtapasztalni vágyott utakra… Csak illúzió, hogy nehéz az út… magadtól, magadnak… Minden vagy, a mindenség vagy, aki bármire képes…Végtelen energiával és kifogyhatatlan szeretettel… Indulj! Velem, vagy nélkülem, de lendítsd mozgásba magad…! Csodás felfedezéseket kívánok! Várlak szeretettel!
Lola

Cimkék

Látás helyreállítása

Mágneses vonzódás

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Kapcsolat

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin