Pap Csilla

Pap Csilla


Győr Magyarország

Hívjon most
+36305527426
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség: Access Bars®-, Facelift®- és Testfacilitátor. Access Bars® Facilitátor. MTVSS, MDDM, Mimikri, 90% agykapacitás, Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához, Látás helyreállítás, Háromszoros sorozatrendszerek, Földdel való egységközösség helyreáll, Jelenet vége balra el, Being you, Alapozó tanfolyamokat végeztem,

Bemutatkozás:

Kedves Végtelen Lények! Szeretettel invitállak benneteket ide az Access Consciousness® világába.:) A szerves molekulák varázslójaként, eredeti szakmám vegyészmérnök lévén :), mindig foglalkoztattak a teremtés és az önismeret izgalmas kérdései. Tanultam és nehéz élethelyzetben sikerrel alkalmaztam az EFT-t (Érzelmi Felszabadítás Technikái – Emotional Freedom Techniques), az Agykontroll eszközeit, és számos világhírű tanítómester tanításai adtak felismerést az élet valódi értelméről, az emberi értékekről, önazonosságról, megengedésről, félelemről, szeretetről.

Végül minden eddigi tanítás megkoronázása az Access Consciousness®. Az Access leginkább arról szól, hogy hitet adjon az embereknek abban, hogy tudják, bármik lehetnek és bármit létrehozhatnak, amire szívük legmélyén vágynak. Ha választják.

2017-ben bukkant fel az életemben, mégpedig a Lélekmozaikok oldalt olvasva, ahol először Andi Bars kezeléseivel találkoztam. Fél éven belül Access Bars®  facilitátor lettem, azaz Bars oktató. Ezen kívül számos testkezelést is elsajátítottam, a vendégeim örömére. Elképesztő amilyen magától értetődően elragadott a módszer lazasága, könnyedsége, páratlanul hatékony stresszoldó képessége. A vicces és bulis eszközök egyszerű használatával, egyre csak fogy az agyalás, a korlátozások, a félelem, az ítélkezés, az elkülönülés az életemből, és átveszi helyét a könnyedség, a vidámság, erő, a megengedés, a befogadás, a bizalom, önbizalom, a szeretet és hála. A korlátok, hiedelmek, beragadások, fix nézőpontok feloldásával az ember elkezd egyre inkább közelíteni valódi tiszta forrásához, önmagához.

Kíváncsian várom milyen nagyszerű lényt fedezhetsz fel Te is Önmagadban! 🙂

Ha érdekel már most, látogass el az oldalamra, ott találkozunk! 🙂

Cimkék

90%-os agykapacitás

Látás helyreállítása

Mágneses vonzódás

MDDM

Mimikri

MTVSS

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Kapcsolat

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin