Molnár Fruzsina
Access Bars® Kezelő, Access Facelift® Kezelő, Access Testkezelő
About Us

Access végzettség:  Access Bars® kezelő, Access Facelift® kezelő és Testkezelő (Mimikri és 90%-os agykapacitás beindítása)

Bemutatkozás:  “Megtalálni önmagam. A tiszta lelket, aki ébredésünk előtt hangos segélykiáltásokkal próbálja meg felhívni magára figyelmünket.  Szunnyadó állapotában is hatalmas erőt birtokolva ad jelet számunkra arról, hogy hozott mintáink, kríziseink és konfliktusaink lenyomatrétegei alatt ott lapul hamisítatlan, valós önmagunk, aki mindenáron felszabadulni vágyik. A lélek kiszabadulásához vezető út nem zökkenőmentes, de mindig adjon erőt a polaritás meglétének felismerése a Mindenségben. A fejlődés lehetősége minden élethelyzetünkben ott rejlik. Engedj neki teret az önismereted fejlesztésével és az életedre vonatkozó gondolkodásod csiszolásával. Ez a te hozzájárulásod életed jobbá tételéhez, én pedig örömmel fogom a kezed, hogy az ösvényen való átkelés minél magabiztosabban menjen.  Úgy gondolom, hogy az Access és én együtt olyan csodálatos eszköz vagyunk, aminek segítségével életek különböző szegmensei beindulnak, oldódnak és ezáltal új, kedvezőbb formát öltenek. Kívánom, hogy fedezd fel a kibontakozás csodáját, hogy majd ezáltal egy jobb, élhetőbb világot teremts magad körül. Kívánom hogy légy tanúja, amint lelked fénye ragyogva verődik vissza környezeted tükrében.

Kaba és Hajdúszoboszló térségében vállalok kezeléseket.

  Share
  Contact Info
  Amenities/Tag
  Contact Us
  Send Message
  Location Map   

  Felelősségi nyilatkozat

  Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

  Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.
  64 Shares
  Share64
  Tweet
  Pin