Mándoki-Szabó Gyöngyi

Mándoki-Szabó Gyöngyi


Karcag Jász-Nagykun-Szolnok megye Magyarország

Hívjon most
+36304339264
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség:

Access Bars®-, Access Facelift®- és Testkezelő (Zsírsejtek eltörlése, érzelmi traumák oldása, Drog által befolyásolt helyzetek, tökéletesség mánia által működtetett háromszoros sorozatrendszerek, Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához)

Bemutatkozás:

A természetgyógyász alapképzést követően választani kell egy ágat amiből szakvizsgát teszünk… Kapásból kettőt választottam a kineziológiát és a fülakupunktúrás addiktológiát. Ezután jött az SVT (Spirituális Választerápia), és az Access Bars® Facelift® és Testkezelések.

Megvannak az átfedések és a különbségek… épp ezért egészítik vagy táplálják egymás hatását nálam/velem/általam… Jól megvagyunk mi így együtt.

Cimkék

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Kapcsolat

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin