Mándoki-Szabó Gyöngyi
Access Bars® Kezelő, Access Facelift® Kezelő, Access Testkezelő
About Us

Access végzettség:

Access Bars®-, Access Facelift®- és Testkezelő (Zsírsejtek eltörlése, érzelmi traumák oldása, Drog által befolyásolt helyzetek, tökéletesség mánia által működtetett háromszoros sorozatrendszerek, Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához)

Bemutatkozás:

A természetgyógyász alapképzést követően választani kell egy ágat amiből szakvizsgát teszünk… Kapásból kettőt választottam a kineziológiát és a fülakupunktúrás addiktológiát. Ezután jött az SVT (Spirituális Választerápia), és az Access Bars® Facelift® és Testkezelések.

Megvannak az átfedések és a különbségek… épp ezért egészítik vagy táplálják egymás hatását nálam/velem/általam… Jól megvagyunk mi így együtt.

  access consciousness
  Share
  Social Profile
  Contact Info
  Contact Us
  Send Message
  Location Map   

  Felelősségi nyilatkozat

  Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

  Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.
  0 Shares
  Share
  Tweet
  Pin