Magdus Adrienn

Magdus Adrienn


Budapest Pest megye Magyarország

Hívjon most
+36 30 555 0462
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség: Access Bars® facilitátor, Access Bars® kezelő, Access® Testkezelő (MTVSS; Látás helyreállítása; A drog által befolyásolt helyzetek, tökéletesség mánia és őrültség által működtetett háromszoros sorozat rendszerek; MIMIKRI (Mások fájdalmai,útjai és valósága biomimetikus és biomimetrikus mimikrijének eltörlése, megsemmisítése és feloldása); A 90%-os agykapacitás funkció beindítása, aktiválása és felfokozása; Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása; Zsírsejtek eltörlése (Minden olyan zsírsejt eltörlése, amelyek a Möibusz szalagoknak vannak szentelve, hogy bezárják az érzéseket mint a lények elértéktelenítésének véges forrását); Düh invokálása; Kompenzációs elsodródás; Specifikus gravitációk feloldása és megsemmisítése; Az érzelmi intenzitások feloldása, hígítása és a megtestesülés örömének helyreállítása; Forrástér a toxikus amalgámok feloldásához és megsemmisítéséhez; DMM MDM (DeMolekulásrisManifesztáció és Molekuláris DeManifesztáció); Sejtmemória)

Bemutatkozás: Valaki akire felnéztem azt mondta, Bars® kurzusokat tart és ez a relaxáló technika jó lesz nekem, ezért elmentem. Furának és bonyolultnak tűnt, ugyanakkor mégsem volt benne semmi extra (“működik ez egyáltalán? mi az, hogy nem tudom elrontani? hogy érted azt, hogy lehet könnyű???”) és azt mondtam, hogy na, én ezt biztosan nem fogom csinálni. Ez volt akkoriban az alap hozzáállásom az életemhez…
Te milyen szemüvegen keresztül szemléled magadat és az életedet? Milyen nézőpontokkal teremted meg a valóságodat? Tudtad, hogy lehetséges könnyedén és örömmel létezni?
Az Access Consciousness konkrét eszközöket ad a kezünkbe, aminek rendszeres használatával kikönnyülnek a mindennapok. Nekem a szóbeli eszközökön túl a Bars® és a testkezelések segítettek legtöbbet, hogy a lehetőségeknek egy olyan terébe léphessek, ami azelőtt nem nyílt meg előttem, legalább is nem tudtam róla 😀
Te is lehetsz boldog! Választanád végre magadat és elköteleződnél a változások mellett?.. MAGAD mellett?
Sok szeretettel várlak testkezelésre vagy Access Bars tanfolyamra Budapesten a Corvin-negyednél és minden második hétvégén Egerben is.

Üdv, Magdus Adri

Cimkék

90%-os agykapacitás

Düh invokálása

Érzelmi intenzitások feloldása

Háromszoros sorozatrendszerek

Kompenzációs elsodródás

Látás helyreállítása

Mágneses vonzódás

MDDM

Mimikri

MTVSS

Sejtmemória

Specifikus gravitációk feloldása

Toxikus amalgámok feloldása

Zsírsejtek eltörlése / Érzelmi traumák oldása

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Kapcsolat

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin