Laposa Katalin

Laposa Katalin


Budapest Pest megye Magyarország

Hívjon most
+36204273947
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség:

Access Bars® kezelő, Access Facelift®- és Testkezelő (Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához,  Zsírsejtek eltörlése és érzelmi traumák oldása, MIMIKRI, 90%-os agykapacitás beindítása, Látás helyreállítása)

Bemutatkozás: A tudatosodás misztériuma ide s tova 20 éve foglalkoztat és kiveszem belőle azt, ami nekem működik és használom addig, amíg hozzájárulás az életemhez. A kíváncsiságom az, ami előre visz folyamatosan az utamon. Buddhista dharma tanítóként, szomatodráma játékvezetőként találkoztam az accessel 4-5 évvel ezelőtt, majd 2018-ban váltam kezelővé. Kifogyhatatlan, végtelen lehetőségeket ismerek meg nap mint nap, amióta az Access kezeléseket és az eszközeit használom. Vajon milyen lehetőségeket tartogat számodra? Mi mindennek nyithatunk teret, túl az elképzelhetőn?  Hajlandó lennél-e olyan kíváncsi lenni a saját életedre, mint egy öt éves gyermek? Mi az, ami Neked működik?

Szeretettel várlak, keress bátran!

Cimkék

90%-os agykapacitás

Látás helyreállítása

Mágneses vonzódás

Mimikri

Zsírsejtek eltörlése / Érzelmi traumák oldása

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Kapcsolat

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
4 Shares
Share4
Tweet
Pin