Kántor Klaudia

Kántor Klaudia


Sopron Győr-Moson-Sopron megye Magyarország

Hívjon most
+36 20 480 9080
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség: Access Bars® kezelő, Access Facelift® kezelő, Access Testkezelő  (MTVSS, MDDM – De-molekuláris manifesztáció és molekuláris de-manifesztáció, Látás helyreállítása; MIMIKRI (Mások fájdalmai,útjai és valósága biomimetikus és biomimetrikus mimikrijének eltörlése, megsemmisítése és feloldása); A 90%-os agykapacitás funkció beindítása, aktiválása és felfokozása; Sejtmemória)

Bemutatkozás: Nagyon szeretem az Access Consciousness® eszközeit, a kérdései nagyon sokat segítettek már nekem és a különböző specifikus testkezelései felérnek egy kisebb csodával, minden egyes alkalommal újjászületik tőlük a testem és a lelkem is. Szeretettel várlak ha te is részesülnél ezekben a csodákban.

Cimkék

90%-os agykapacitás

Látás helyreállítása

MDDM

Mimikri

MTVSS

Sejtmemória

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Kapcsolat

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin