Illek Andrea

Illek Andrea


Tata Komárom-Esztergom megye Magyarország

Hívjon most
+36304368893
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség: Access Consciousness® Minősített Facilitátor, Access Bars® kezelő, Access Facelift® kezelő, Access Testkezelő, Access Bars® Facilitátor, Access Facelift® Facilitátor, Access Consciousness® Testkezelés Facilitátor, ESB – Létezés Energetikai Szintézise kezelő, SOP – Lehetőségek Szimfóniája kezelő

Bemutatkozás: Illek Andi vagyok, Access Consciousness® Minősített Facilitátor. Elváltam és egyedül nevelem a 9 éves, X-women kislányomat. 20 évet dolgoztam a rendszerben katonanőként. Emellett szakrális női köröket vezettem. Miután már túl nagy lett a szakadék a saját-, és mások valóságai között, és miután megszabadultam a démonjaimtól, kiléptem a rendszerből. Most tanulom a korlátok nélküli szabad repülést és nagyon, nagyon élvezem! 🙂 Kíváncsian várom, hogy vajon milyen hozzájárulása tudok lenni az életednek!? Remélem hamarosan személyesen is találkozunk!

Cimkék

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Kapcsolat

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
70 Shares
Share70
Tweet
Pin