Hörömpő Hajnalka

Hörömpő Hajnalka


Budapest Pest megye Magyarország

Hívjon most
+36 20 392 0175
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség: Access Bars® kezelő, Access Facelift® kezelő, Testkezelő: Zsírsejtek eltörlése és érzelmi traumák oldása, Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához, Látás helyreállítása, Mimikri (Mások útjai és valósága biomimetikus mimikrijének eltörlése, megsemmisítése, feloldása), 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása.

Bemutatkozás: 2020 januárjában választottam, hogy Access Bars® kezelő legyek. Addig más utakon jártam, több mindent kipróbáltam, de az én életutamban semmi sem volt ahhoz fogható, és olyan gyors fejlődésben sem volt részem, mint ebben. Az Access kiszélesítette a tudásomat, szakmámból adódóan széleskörűen ismerem az emberi test fiziológiai működését, és a hozzájuk kapcsolódó gyógynövényeket. Rengeteget fejlődtem, és megtaláltam az utamat. Az eddig meg tanult eszközökkel szeretnék hozzájárulás lenni azoknak, akik még keresik magukat, szeretnének tudatosabbá válni és megtisztelnek a bizalmukkal, hogy együtt teremtsünk valami még csodásabbat.
Kezelésekre jelenleg Budapesten vagy Érden van lehetőség.

Cimkék

90%-os agykapacitás

Látás helyreállítása

Mágneses vonzódás

Mimikri

Zsírsejtek eltörlése / Érzelmi traumák oldása

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Kapcsolat

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin