Hanol Nikoletta
Access Bars® Kezelő, Access Facelift® Kezelő, Access Testkezelő
About Us

Access végzettség: Access Bars® kezelő, Access Facelift® kezelő, Testkezelő /MTVSS, Mimikri (Mások útjai és valósága biomimetikus mimikrijének feloldása és megsemmisítése és szétoszlatása), A 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása, Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása, Az eltörlése és megsemmisítése az ellenkezés valóság és átkok reakcióinak az allergiás megszilárdításának, A drog által befolyásolt helyzetek, tökéletesség mánia és őrültség által működtetett háromszoros sorozat rendszerek/

Bemutatkozás: Mióta az Access Consciousness® az életem része, minden gyökerestől megváltozott! Már nem csak létezek, hanem minden porcikámmal élek! Minden nap egy igazi csoda, és mindenhol ott a varázslat! És ahogy az Access Consciousness® mantrája mondja: “Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!”
Budapesten és Pakson is elérhető vagyok.

  Felelősségi nyilatkozat

  Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

  Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.
  0 Shares
  Share
  Tweet
  Pin