Hanol Nikoletta

Hanol Nikoletta


Budapest Pest megye Magyarország

Hívjon most
+36202992280
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség: Access Bars® kezelő, Access Facelift® kezelő, Testkezelő /MTVSS, Mimikri (Mások útjai és valósága biomimetikus mimikrijének feloldása és megsemmisítése és szétoszlatása), A 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása, Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása, Az eltörlése és megsemmisítése az ellenkezés valóság és átkok reakcióinak az allergiás megszilárdításának, A drog által befolyásolt helyzetek, tökéletesség mánia és őrültség által működtetett háromszoros sorozat rendszerek/

Bemutatkozás: Mióta az Access Consciousness® az életem része, minden gyökerestől megváltozott! Már nem csak létezek, hanem minden porcikámmal élek! Minden nap egy igazi csoda, és mindenhol ott a varázslat! És ahogy az Access Consciousness® mantrája mondja: “Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!”
Budapesten és Pakson is elérhető vagyok.

Cimkék

90%-os agykapacitás

Allergiák oldása

Függőségek eltörlése

Mágneses vonzódás

Mimikri

MTVSS

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Kapcsolat

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin