Hajnal Réka

Hajnal Réka


Gödöllő Pest megye

Hívjon most
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség: Access Bars® kezelő, Access Facelift®- és Testkezelő (Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához,  Zsírsejtek eltörlése és érzelmi traumák oldása, MIMIKRI, Látás helyreállítása)

Bemutatkozás:
Mikor először szembejött velem ez a módszer érdekesnek tartottam, de azzal a lendülettel tovább is haladtam, nem törődtem vele, majd pár hónappal később újra felbukkant, akkor már érdeklődőbb nyitottabb voltam rá, de még mindig nem volt itt az idő. Rá kb.1 hónapra, ahogy egyre többször megjelent előttem nagyon nagy hívást éreztem, szinte rendíthetetlen voltam, éreztem, hogy dolgom van itt.

Miután magamat is kezeltem elkezdtem felfedezni, hogy nekem mi működik, sokkal könnyedebbé vált az életem, ha esetleg bármi kihívás kerül az utamba tudatosan kezelem, illetve hamarabb túl vagyok rajta, rövidebb ideig tartanak a mélypontok. Több öröm, boldogság van jelen az életemben. Az önbizalmam, magabiztosságom, nyitottságom elkezdett pozitív irányba változni. Olyan lehetőségek jelennek meg az életemben, amelyek által haladni, fejlődni tudok.

És hogy miért foglalkozom ezzel?
Egyszerűen azért, mert tudom milyen az, mikor kilátástalannak tűnik egy-egy helyzet, mikor azt érzed sarokba szorultál és nem látod a kiutat. Számomra nagyon jó érzés, mikor hozzájárulás lehetek a változáshoz, hogy más is megtapasztalja ezt a könnyedséget, amit én is kaptam.

Gödöllőn és Budapesten is kezelek.

Cimkék

Látás helyreállítása

Mágneses vonzódás

Mimikri

Zsírsejtek eltörlése / Érzelmi traumák oldása

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Kapcsolat

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin