Fleischerné Szabados Krisztina

Fleischerné Szabados Krisztina


Gyál Pest megye Magyarország

Hívjon most
+36209113437
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség: Access Bars® kezelő, Access Bars®  facilitátor, Access Facelift®- és Testkezelő (Háromszoros sorozatrendszerek, MTVSS, Autoimmun betegségek, allergia, átkok; Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához, Zsírsejtek eltörlése és érzelmi traumák oldása, Mimikri és 90%-os agykapacitás)

Bemutatkozás:A tavalyi évem legnagyobb hozzájárulása lett az Access testkezelések  és a Bars megtanulása, alkalmazása. A könnyedséget, ami azóta is jelen van az életemben örömmel ragyogva élem meg. Az SVT és a Családállítás után az Access Bars® hozta meg azt a kiteljesedést, amit mindig is kerestem. Mindegyik terápiás módszert szívvel lélekkel alkalmaztam és láttam, tapasztaltam jótékony csodálatos hatásukat. Az Access Bars® nagyobb teret nyitott az életemben és a pácienseim életében is. A végtelen lehetőség sok csodás meglepetéssel ajándékozott meg. Mi más lehetséges még? A pácienseknél rövidebb idő alatt is csodás eredményeket értünk el. Számomra még fontos, hogy gyermekekkel is együtt tudok dolgozni. Gyerekkoromtól 18 éves koromig azt gondoltam, hogy tanítani fogok, aztán jött egy sportsérülés és megváltoztatta az egész életemet. Hálás vagyok a sorsnak az univerzumnak hogy akkor ez így alakult. Most választottam hogy az Access Bars® nem csak alkalmazni hanem tanítani is szeretném. Milyen hozzájárulás lehet ez az én és mások életében?

Cimkék

Mágneses vonzódás

MTVSS

Zsírsejtek eltörlése / Érzelmi traumák oldása

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Kapcsolat

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin