Dr. Steiber Anita
Access Bars® Facilitátor, Access Bars® Kezelő, Access Facelift® Kezelő, Access Testkezelő
About Us

Access végzettség: Access Bars® kezelő, Access Bars® facilitátor, Access Facelift®- és Testkezelő, (MTVSS, Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához)

Bemutatkozás: Gyógyszerész -Természetgyógyász vagyok, Théta Healig konzulens, Párkapcsolati Coach, Access Bars®  facilitátor. Mióta rám talált az Access, én is magamra találtam. Mivel mindig is foglalkoztatott az a tudat, hogy bizonyára van egy olyan kezelői módszer, mellyel a legnagyobbat tudunk nyitni, s a leghamarabb, a legátütőbben  tudunk áttransztormáló élményt nyújtani, mely megnyitja a kapukat mindenkinek Önnön magához, a Valós Énjéhez, most megérkezett ez a lehetőség mindannyiunkhoz, csak tudni kell élni vele! Miben segít az Access? Abban, hogy végre örömmel, felszabadultan élj, s merd elhinni, hogy az Univerzum csodája vagy! Ebben tudlak Téged az úton kalauzolni, navigálni  végtelen szeretettel, mert engem is ez indított be! Teremtsünk együtt egy Új Valóságot, legyünk mi a Valóságteremtők!

  Dr Steiber Anita
  Share
  Contact Info
  Amenities/Tag
  Contact Us
  Send Message
  Location Map   

  Felelősségi nyilatkozat

  Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

  Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.
  0 Shares
  Share
  Tweet
  Pin