Dr. Bártfay Anikó

Dr. Bártfay Anikó


Miskolc Borsod-Abaúj-Zemplén megye Magyarország

Hívjon most
+36204106286
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség:

Access Bars®-, Access Facelift®-, Testkezelő és Access Bars®-, Access Facelift®-, Testfacilitátor, Bántalmazás oldása kezelő (Alapozó, COP, 7 napos tanfolyamot, Haladó Testtanfolyamot, és számos más tanfolyamot is végeztem.)

Bemutatkozás:

Orvosként végeztem, mindig is nagyon szerettem a hivatásomat, igyekeztem empátiával, a legjobb tudásomnak megfelelően dolgozni, tudásomat szinten tartani, követni az újdonságokat.

Aztán eljött egy nehéz időszak az életemben, ami egy egészen különleges útra terelt. Találkoztam az információk és energiák világával, megismerkedtem az Access Consciousness® eszközeivel.

Mit adott nekem az Access? Röviden megfogalmazva: visszakaptam az életem, vagyis önmagam. Nagyon hálás vagyok az Access alapítóinak Gary Douglasnak és Dr. Dain Heer-nek, és a csodás facilitátoroknak és mindenkinek aki hozzájárulás volt.

Cimkék

Bántalmazás oldása

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Kapcsolat

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
158 Shares
Share158
Tweet
Pin