Dr. Bártfay Anikó
Access Bars® Facilitátor, Access Bars® Kezelő, Access Facelift® Facilitátor, Access Facelift® Kezelő, Access Testfacilitátor, Access Testkezelő
About Us

Access végzettség:

Access Bars®-, Access Facelift®-, Testkezelő és Access Bars®-, Access Facelift®-, Testfacilitátor, Bántalmazás oldása kezelő (Alapozó, COP, 7 napos tanfolyamot, Haladó Testtanfolyamot, és számos más tanfolyamot is végeztem.)

Bemutatkozás:

Orvosként végeztem, mindig is nagyon szerettem a hivatásomat, igyekeztem empátiával, a legjobb tudásomnak megfelelően dolgozni, tudásomat szinten tartani, követni az újdonságokat.

Aztán eljött egy nehéz időszak az életemben, ami egy egészen különleges útra terelt. Találkoztam az információk és energiák világával, megismerkedtem az Access Consciousness® eszközeivel.

Mit adott nekem az Access? Röviden megfogalmazva: visszakaptam az életem, vagyis önmagam. Nagyon hálás vagyok az Access alapítóinak Gary Douglasnak és Dr. Dain Heer-nek, és a csodás facilitátoroknak és mindenkinek aki hozzájárulás volt.

  Share
  Contact Info
  Amenities/Tag
  Contact Us
  Send Message
  Location Map   

  Felelősségi nyilatkozat

  Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

  Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.
  150 Shares
  Share150
  Tweet
  Pin