Domby Erika

Domby Erika


Siófok Somogy megye Magyarország

Hívjon most
+36 30 303 8800
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség: Access Bars® kezelő, Access Bars® facilitátor, Testkezelő (MTVSS, MIMIKRI – Mások útjai és valósága biomimetikus mimikrijének eltörlése, megsemmisítése, feloldása, Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása, Minden olyan zsírsejt eltörlése, amelyek a Möbiusz szalagoknak vannak szentelve, hogy bezárják az érzéseket mint a lények elértéktelenítésének végleges forrását,  A drog által befolyásolt helyzetek, tökéletesség mánia és őrültség által működtetett háromszoros sorozat rendszerek, Háromszoros sorozatrendszerek, Sejtmemória)

Bemutatkozás: 2 éve betoppantam Hörömpő Andi Bars tanfolyamára, egy súlyos gyászfeldolgozás, karrierválság és néhány cuki kis bántalmazássztoriban kóvályogva, megspékelve a teljes önértékelés összeomlással. Ettől a tanfolyamtól számítva 2 nap múlva elkezdődött egy hatalmas változás, 180 fokos fordulat az életemben.
Megtalált egy új üzlet, amit 20 éve keresek, kiléptem a cégvezetői szerepemből 16 év után, elindultam a segítői pályán (többnyire párkapcsolat, nőiség megélése, gyászfeldolgozás, bántalmazásból történő kilépés, karrierválság, pánik, szorongás témában keverednek hozzám kliensek…)
Az Access eszközein és sok tanfolyamon, workshopon keresztül megtapasztaltam, mit jelent az, hogy van választásunk és hogy tudod amit tudsz, hogy Te vagy a főnök a saját életedben! Választod, hogy Te is beleállsz a saját erődbe?
Siófokon, Budapesten és Miskolcon is kezelek és tartok képzést.

Cimkék

Függőségek eltörlése

Háromszoros sorozatrendszerek

Mágneses vonzódás

Mimikri

MTVSS

Sejtmemória

Zsírsejtek eltörlése / Érzelmi traumák oldása

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Kapcsolat

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
55 Shares
Share55
Tweet
Pin