Csorba Hedvig

Csorba Hedvig


Budapest Pest megye Magyarország

Hívjon most
+36706197388
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség: Access Bars® kezelő, Access Bars®  facilitátor, Access Facelift® kezelő- és Testkezelő (Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához,  Zsírsejtek eltörlése és érzelmi traumák oldása, MIMIKRI, 90%-os agykapacitás beindítása, Látás helyreállítása, Az érzelmi intenzitások helyreállítása, MTVSS, Sejtmemória)

Bemutatkozás: Abban segítek a hozzám forduló embereknek, hogy jobb állapotba hozzam őket testi lelki és szellemi szinten egyaránt. Masszőrként teljes testi megújulást tudok nyújtani, lelki és szellemi területen, a gondolkodásmód megváltoztatásában  pedig az Access eszközeivel nyitunk teret az új lehetőségeknek, amiben végig együttműködök mint Coach, azokkal, akik komolyan gondolják a megújulást.

Orosházán és Budapesten kezelek.

Cimkék

90%-os agykapacitás

Látás helyreállítása

Mágneses vonzódás

Mimikri

MTVSS

Sejtmemória

Zsírsejtek eltörlése / Érzelmi traumák oldása

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
9 Shares
Share9
Tweet
Pin