Csorba Hedvig
Access Bars® Facilitátor, Access Bars® Kezelő, Access Facelift® Kezelő, Access Testkezelő
About Us

Access végzettség: Access Bars® kezelő, Access Bars®  facilitátor, Access Facelift® kezelő- és Testkezelő (Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához,  Zsírsejtek eltörlése és érzelmi traumák oldása, MIMIKRI, 90%-os agykapacitás beindítása, Látás helyreállítása, Az èrzelmi intenzitàsok helyreàllítàsa, MTVSS, Sejtmemória)

Bemutatkozás: Abban segítek a hozzàm forduló embereknek, hogy jobb àllapotba hozzam őket testi lelki és szellemi szinten  egyarànt. Masszőrkènt teljes testi megújulàst tudok nyújtani, lelki ès szellemi területen, a gondolkodàsmód megvàltoztatàsàban  pedig az Access eszközeivel nyitunk teret az új lehetősègeknek, amiben vègig együttműködök mint Coach, azokkal, akik komolyan gondoljàk a megújulàst.

Orosháza és Budapest

  Felelősségi nyilatkozat

  Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

  Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.
  9 Shares
  Share9
  Tweet
  Pin