Borbás Edit
Access Bars® Kezelő, Access Facelift® Kezelő, Access Testkezelő
About Us

Access végzettség:

Access Bars®-, Access Facelift®-, és Testkezelő (Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához, Zsírsejtek eltörlése és érzelmi traumák oldása, MTVSS, Mimikri, Látás helyreállítása)

Bemutatkozás:

Négy éve kezdtem el önismerettel foglalkozni. Sokféle technikát, módszert megismertem, kipróbáltam az évek során, többek között a Kineziológia 1-es tanfolyamát is elvégeztem. Igazából az Access Consciousness® eszközeinek az ismeretei óta fejlődtem a legtöbbet. Nem kell a múltat felbolygatni, ok – okozati összefüggéseket keresni. Egyszerűen a különböző energetikai pontok érintésével könnyedén, észrevétlenül engedjük el a korlátozó (akár előző életbeli) nézőpontokat, hiedelmeket, traumákat. A Bars® és a különböző testkezelések használatával könnyedebb, lazább életminőséget élhetünk. Könnyed érintés egy boldogabb életért. Különösen nagy öröm mikor a klienseim életében látom a változást.

  Felelősségi nyilatkozat

  Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

  Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.
  0 Shares
  Share
  Tweet
  Pin