Borbás Edit

Borbás Edit


Gyömrő Pest megye Magyarország

Hívjon most
+36709403262
Kedvencnek jelölöm

Rólam

Access végzettség:

Access Bars®-, Access Facelift®-, és Testkezelő (Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához, Zsírsejtek eltörlése és érzelmi traumák oldása, MTVSS, Mimikri, Látás helyreállítása)

Bemutatkozás:

Négy éve kezdtem el önismerettel foglalkozni. Sokféle technikát, módszert megismertem, kipróbáltam az évek során, többek között a Kineziológia 1-es tanfolyamát is elvégeztem. Igazából az Access Consciousness® eszközeinek az ismeretei óta fejlődtem a legtöbbet. Nem kell a múltat felbolygatni, ok – okozati összefüggéseket keresni. Egyszerűen a különböző energetikai pontok érintésével könnyedén, észrevétlenül engedjük el a korlátozó (akár előző életbeli) nézőpontokat, hiedelmeket, traumákat. A Bars® és a különböző testkezelések használatával könnyedebb, lazább életminőséget élhetünk. Könnyed érintés egy boldogabb életért. Különösen nagy öröm mikor a klienseim életében látom a változást.

Cimkék

Látás helyreállítása

Mágneses vonzódás

Mimikri

MTVSS

Zsírsejtek eltörlése / Érzelmi traumák oldása

Értékelés

Average rating

0.0 / 5

Rating breakdown

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Submit your review

Subject
Rating
Comments

Hasonló hirdetések

Kapcsolat

Felelősségi nyilatkozat

Ez a megjelenési felület nem minősül az Access Consciousness® hivatalos oldalának, a rajta szereplő információk tájékoztató jellegűek, a megjelenő személyek önkéntes adatszolgáltatása alapján kerültek feltüntetésre. A honlapon való megjelenésért, a megadott adatok valósságáért, valamint a rajta szereplő személyek működésének jogszabályi megfeleléséért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin