Access Consciousness®

Jelentkezem

Az Access Consciousness® eszközök tárházát nyújtja számodra, amelyek hozzájárulnak az éberséged és a lehetőségeid növekedéséhez, a képességeid kibontakozásához és a választásaid könnyebb meghozásához. Ismerkedj meg velük, akár személyes facilitáláson, akár Access Bars®-, Facelift® vagy Testkezeléseken, akár ha megtanulnád őket, hogy használd magadon vagy másokon, tanfolyamokon.”

Access Bars®

Facelift® Energetikai Ránctalanítás

Testkezelések

Te választasz

Én az éberségemet, a tudásomat, a lényemet, inspirációt és eszközöket adhatok hozzá.
Cselekedned neked kell. Én csak vagyok. Melletted és Veled. Ha választod, hogy belépsz a végtelen lehetőségek birodalmába.

Ha Te is úgy érzed, hogy a régi paradigmák ideje lejárt, ha szeretnél belépni a saját erődbe, képességedbe, lehetőségeidbe, felfedezhetsz velem együtt eszközöket ehhez az írásaimon és a szóbeli facilitálásaimon keresztül szavakkal, valamint személyesen Access Bars, Facelift és Testkezeléseken, tanfolyamokon az energiák világában.

A valódi szabadságot az adja, ha belépsz abba a térbe, ahol végtelen választásaid vannak. Ez a tér a félelmeiden, a korlátaidon, a kételyeiden, a bizalmatlanságodon és a megszokásaidon túl található. Ha készen állsz arra, hogy szembenézz, majd elküld a saját démonaidat, és TÉNYLEG válaszd a változást, a tudatosságot, olyan életet teremthetsz magad számára, melyben a könnyedség, varázslat, bőség és boldogság fogják meghatározni az életed.

A kulcs a saját Teljességed elismerése és vállalása. Hogy ne elfojtani akarj, vagy megcsonkítani magad, mert hibának éled meg azt, ami benned van, vagy azt, amit tettél, netán nem tettél. Hogy ne a múltadból teremtsd a jelenedet és a jövődet. Hogy ne mások elvárásainak vagy feltételeinek akarj megfelelni. Hogy élvezd azt, amit csinálsz, hogy a munka öröm legyen számodra.

Az elvárásoktól mentes megengedés terében feloldódnak az eddigi korlátozó programok, és egyre többen vagyunk, akik már a változás vizein hajóznak. Egy olyan új világba, ami a szenvedés helyett az öröm, a félelem helyett a szeretet, a tudatlanság helyett a tudatosság, az elvárás helyett a hála, a játszmák helyett a játékosság, a szegénység helyett a gazdagság, a korlátok helyett a határtalanság, a hibáztatás helyett az elismerés, a korlátolt nézőpontok helyett a megengedés, a felsőbbrendűség helyett a tisztelet pillérein nyugszik.

Másnak lenni, mint a „normális”, vagy az „átlag”, okozhat frusztráltságot, kisebbrendűség érzést, hozhat fel félelmeket, megállásra késztethet, vagy arra, hogy elbújj a világ elől. De hiszek abban, amit A találkozás, ami elrendeltetett című könyvem Utószavában írtam:

Különbözőségünk a legnagyobb erényünk, ítéletek és ítélkezések helyett ünnepeljük hát magunkat! Mi az, amit csak te tudsz, más nem? Megosztod most velem? Tudom, hogy együtt bármire képesek vagyunk!

Most van itt az idő?

Access Bars®

Egy kezelés, amely feloldja a blokkjaidat, az önkorlátozó hiedelmeidet, segít az elengedésben, a befogadásban, a lehetőségek megnyitásában, a változásban könnyedén, örömmel és ragyogva.

Facelift® Energetikai ránctalanítás

Fiatalítás és Energetikai Ránctalanítás, a természetes szépségért. Egy elképesztő eljárás, ami az öregedés jeleit visszafordítja az arcon és hasonló hatással van az egész testre.

Testkezelések

A testkezelések kioldják az ítéleteket, fájdalmakat, érzelmi lenyomatokat a testedből, ennek köszönhetően hozzásegítenek ahhoz, hogy a tested tudatosságát használva, fájdalmak nélkül élj.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
1 Shares
Share1
Tweet
Pin